Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på ADVOKATFIRMAN ACTA I HALMSTAD HB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

ADVOKATFIRMAN ACTA I HALMSTAD HB

Verksamhetsbeskrivning:

Vi på Advokatfirman ACTA åtar oss uppdrag inom affärsjuridik, arbetsrätt, brottmål, entreprenadrätt, fastighetsrätt och obeståndsrätt. Våra uppdragsgivare är såväl bolag som privatpersoner. Inom våra verksamhetsområden åtar vi oss även offentliga uppdrag såsom offentlig försvarare, målsägandebiträde, konkursförvaltare, likvidator och offentligt biträde.
Våra varierade uppdrag gör att vi inser att det viktigaste för dig är din situation och ditt företags verksamhet, inte vår.
Juridik i all ära, men den är naturligtvis inget självändamål, utan bara ett av flera medel för att uppnå de mål som du har.
Utgångspunkten i alla våra uppdrag är att skaffa en så bra insikt och förståelse för din situation och verksamhet som möjligt. I våra ögon är varje klient unik och skall behandlas därefter! I vår verksamhet arbetar vi efter fyra ledord: effektivitet, kreativitet, omdöme och engagemang.

Företagsinformation:

Org.Nr

969615-4658

Län

Hallands län

Besöksadress

Hamngatan 11, 302 43, HALMSTAD

Telefon

035-177660

Specialitet:

Advokatfirma, Affärsjuridik, Arbetsrätt, Brottmål, Entreprenadrätt, Fastighetsrätt, Obeståndsrätt, Offentlig försvarare, Målsägandebiträde, Konkursförvaltare, Likvidator och Offentligt biträde.

Branscher: