Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på AG Ringarum Entreprenad AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Entreprenadarbeten i Valdemarsvik

AG Ringarum Entreprenad AB

Verksamhetsbeskrivning:

ENTREPRENAD Valdemarsvik. A. Gustavssons Entreprenad, vi erbjuder grävmaskin, grävmaskiner, grundarbete, grundarbeten, grävmaskinsarbete, grävmaskinsarbeten, entreprenader och Eentreprenad i Valdemarsvik. För mer info vänligen ring 070-597 65 43

Många känner till A.Gustavssons Entreprenad som den noggranna och pålitliga entreprenören i Valdemarsvik, speciellt bra på grund- och betongarbeten.  I varje projekt strävar vi efter en personlig kontakt där vi kan bistå kunden med vår expertis gällande utförande eller materialval. Vi vet att våra kunder uppskattar vår goda service och det engagemang som finns bland vår personal.

Låt oss Hjälpa er!
Vi vill gärna hjälpa er med era arbeten inom entreprenad inom mark och bygg. 

Företagsinformation:

Org.Nr

556867-1738

Län

Östergötlands län

Besöksadress

Fridhemsvägen 3, 610 41, RINGARUM

Telefon

070 - 597 65 43

E-post

ag.entreprenad@gmail.com

Anders Gustavsson Vd/ Högst ansv

070-5976543

Media ansv: Jan Persson

0763-109688

Allmän beskrivning:

Entreprenad är ett åtagande att till ett i förväg uppgjort pris mellan en beställare och en entreprenör, utföra ett arbete eller leverans.

En utförandeentreprenad (generalentreprenad) karaktäriseras av att beställaren utfört projekteringen (tar fram bygghandlingar såsom ritningar och beskrivningar) och därefter upphandlar en entreprenör som åtar sig att utföra arbetet som framgår av handlingarna. Ersättningensformerna är vanligen att entreprenören utför arbetet till ett fast pris eller på s.k. löpande räkning.

Om entreprenören anlitar underentreprenörer kallas han normalt generalentreprenör. Beställaren är då ansvarig för konstruktionen, och entreprenören enbar för att utförandet blir i linje med av beställaren tillhandahållna handlingar. Det standardavtal som gäller för utförandeentreprenader är AB (Allmänna bestämmelser för byggnads-, anläggnings- och installationsentreprenader).

Bilder:

Slogan:

Välkommen till AG Ringarum Entreprenad AB

Specialitet:

Entreprenadarbeten i Valdemarsvik