Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Ålemsblomman AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Blommor Mönsterås

Ålemsblomman AB

Verksamhetsbeskrivning:

Blommor Mönsterås. Välkommen till Ålemsblomman AB.


Vi är en blomsteraffär som har en modern stil med många utsmyckningar av äldre touch. Affären är dekorerad med äldre saker som till exempel: barnvagn och symaskin som ger affären en stil som många drar sig till. Deras buketter är oftast mycket färgglada med inslag med olika dekorativa djur som ger dem extra mycket liv till dem som skapa en vacker och glad känsla. Teckensnittet de använder ger även det en äldre känsla med stil och klass. Även om det är en mindre affär i en större kedja så visar ägaren att även en liten affär kan ha ett stort och fräscht utbud.

Deras specialitet är vanliga buketter man gärna ger bort till någon, buketterna är mäktiga med många olika färgglada blommor och växter. Deras utbildning har hjälpt dem att se till att de inte köper in för mycket blommor och att visa miljön hänsyn med att inte slägga så mycket utan att utnyttja dem till fullo. De eventuella sopor de får sopsorterar de och blommor de måste slänga har de en egen kompost till i sin trädgård. Buketterna görs och anpassas efter kundens alla önskemål men om kunden inte vet vad han/hon vill ha så finns färdiga buketter som är väl gjorda och har samma kvalité. Ägaren är ung och påhittig och har alltid nya idéer för nästa bukett som ska göras så Ålemsblomman är rätt val om man vill ha något nytt och kreativt.

De säljer/gör Buketter, arrangemang, växter, bröllop begravningar m. m så kunskapen är stora och man får vad man vill ha. Med den härliga atmosfären och den trevliga personalen så är man alltid välkommen det är bara att säga vad man vill ha så gör personalen att de kan för att du ska bli nöjd. Butiken är lättåtkomlig och är inte svår att hitta

Mer info hittar ni på alemsblomman.n.nu

Företagsinformation:

Org.Nr

556686-8229

Län

Kalmar län

Besöksadress

Alsteråvägen 18, 384 40, ÅLEM

Telefon

0499-22411

E-post

alemsblomman@hotmail.se

Slogan:

Välkomna till Ålemsblomman AB. Blommor Mönsterås

Specialitet:

Blommor Mönsterås