Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Aloe Vera-Gitte upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 10 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Yoga Dalarö

Aloe Vera-Gitte

Verksamhetsbeskrivning:

Yoga Dalarö. Aloe Vera-Gitte. jag erbjuder aloe vera, aloe vera baserad make – up, aloe vera baserade krämer, forever living products, hudvårdsprodukter, hälsa hälsodrycker, hälsoprodukter kroppsvård, Skönhet, skönhetsvård, yoga , yogainstruktör och yogalärare.
För mer info vänligen ring elelr besök vår hemsida.

Oberoende återförsäljare av Forever Living Products

Jag har arbetat med Aloe Vera i några år sedan jag själv började dricka den välgörande växten.

Då jag under en period i livet behövde extra mycket energi för att komma till rätta med ohälsa, blev jag föreslagen att prova Aloe Vera.
Sedan har det bara fortsatt.
Jag har upptäckt hur bra det är att inte bara dricka utan även smörja in sig med olika Aloe Vera baserade krämer och att använda Aloe Vera baserad Make – Up.

Nu har jag också möjligheten att erbjuda ett samarbeta med mig, för Dig som är intresserad av skönhet och hälsa.
Kontakta mig för mer information om hud, hälsa - demo eller en make – up träff med dina vänner.

Forever är världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe Vera. Det primära innehållet i våra produkter är 100 % stabiliserad Aloe Vera Gel.

Till största delen består Aloe Vera, precis som andra grönsaker, av vatten, men den innehåller också ett stort antal viktiga ämnen som arbetar tillsammans i synergi för att bevara din hälsa. En förutsättning för god hälsa är en mage som är i god form, eftersom en så stor del som 70 % av immunförsvaret sitter i magen. Tarmslemhinnan är faktiskt stor som en tennisplan, och tunn som ett ögonlock. För att fungera väl och ta upp näring måste den vara intakt.

Under många århundraden har människor världen över använt Aloe Vera just för dess goda egenskaper, mest för att vårda huden på utsidan. Men nu för tiden är det ingen som höjer på ögonbrynen åt den som också dricker Aloe Vera. Mage/tarmsystemet består av likadana vävnader som vår hud, och därför fungerar Aloe Vera också inifrån och ut.

Produkterna lämpar sig också väldigt bra för djur.
Det är du själv som avgör vad Aloe Vera kan göra för dig.

Företagsinformation:

Län

Stockholms län

Besöksadress

Verdandivägen 23, 137 70, DALARÖ

E-post

gitte_andrum@hotmail.com

Mobil

070-7464293

Gitte

070-7464293

gitte_andrum@hotmail.com

Allmän beskrivning:

Vad är Aloe Vera?

Äkta aloe (Aloe vera) är en art i familjen afodillväxter. Arten är möjligen ursprunglig på Arabiska halvön, andra källor anger Kanarieöarna. Numera förekommer arten odlad och naturliserad på många håll, till exempel i Västindien, Mexico och södra Nordamerika. Äkta aloe odlas ibland som krukväxt i Sverige. Den växer endast i subtropiskt klimat.

Äkta aloe är en flerårig suckulent växt som saknar stam, eller har en kort stam. Plantan får rikligt med sidoskott. Bladen sitter i rosett och är cirka 16 stycken, 40-60 cm långa och 6-7 cm breda, lansettlika, upprätta-utåtstående, grågröna till rödtonade, daggiga. Unga blad kan ha ljusa, diffusa strimmor, men saknar vanligen fläckar. Bladkanterna har fasta, bleka tänder. Blomställningen är ofta grenad, till 100 cm med gula blommor en klase. Blomskaften är cirka 5 mm långa. Stödbladen blir cirka 1 cm långa. Hyllet är 2,8-3 cm långt, cylindriskt eller något svullet vid basen, gult. De yttre flikarna är mer än till hälften fria. Ståndarna och pistiller skjuter ut 3-5 mm.

Arten förväxlas ofta med andra arter. I Sverige odlas och salufors ofta Aloe massawana under namnet Aloe vera. Den känns dock igen på sina fläckiga blad och vanligen orange blommor.

Det gel-liknande köttet i växten sägs ha läkande effekt [1] och används bland annat mot brännskador, men ingår även i exempelvis hudkrämer och många naturläkemedel för såväl invärtes och utvärtes bruk

Namnet Aloë är ett gammalt arabiskt namn som avser arter som använts som medicinalväxter. Vera är latin och betyder äkta.

Välkommen hit.


Välkommen till ett företag fylld av hälsa,
välmående och värme.

Jag är en mångsidig person fylld av livsvilja
och alltid beredd att dela med mig av mina
erfarenheter samt att hjälpa mina medmänniskor
till ett bättre liv.

Endast rädslan sätter gränsen.
MVH Gitte Lindblom

Slogan:

Välkommen till Aloe Vera-Gitte. Yoga Dalarö

Specialitet:

Yoga Dalarö, yogalärare, Aloe Vera