Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Ama´s Allt i Allo upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Städservice i Henån

Ama´s Allt i Allo

Verksamhetsbeskrivning:

Sädservice i Henån Varmt Välkommna till Ama´s Allt i Allo!

Behöver ni hjälp med städning eller fönsterputsning så tveka inte att kontakta oss. Har ni frågor eller andra funderingar så kan ni nå mig på telefonnummer 0733 - 52 20 94.

Hjärtligt Välkomna!

Företagsinformation:

Org.Nr

670925-5100

Län

Västra Götalands län

Besöksadress

Ileberg 640, 473 97, HENÅN

Telefon

0733-522094

Mobil

0733-522094

Allmän beskrivning:

Städning eller lokalvård innebär att rengöra lokaler och andra miljöer samt att ställa föremål i ordning. Den som utför städning yrkesmässigt kallas städare, städpersonal, hygientekniker eller lokalvårdare.
Städning är en rutinsysselsättning i privata hem, på arbetsplatser och i offentliga miljöer; inom vården är noggrant utförd städning av mycket stor vikt.
Rengöring innefattar exempelvis dammsugning, dammtorkning, tvätta golv samt skura toaletter och handfat, men också tömma papperskorgar, torka ur skåp, skaka dukar samt dammsuga gardiner och väggar. I professionella städsammanhang används många maskiner, särskilt för golvvård.
Att åstadkomma ordning i en lokal kan innebära att se till att varje föremål och möbel står eller ligger på en bestämd plats. Stolar inskjuts under bord, kuddar skakas och placeras snyggt uppställda i en soffa, blommor vattnas eller ordnas fräscha och snygga i vaser, böcker ställs upp i hyllor och så vidare.
Man skiljer mellan vecko- och storstädning. Vid storstädning flyttas även tyngre möbler för att möjliggöra rengöring bakom och under dem, fönster tvättas, gardiner tvättas eller byts och mattor piskas eller tvättas.
Städning underlättas av professionell och ändamålsenlig klädsel, som till exempel skyddande förkläde med stora fickor.
Städning har förenklats under åren allt eftersom modernare apparater för städning tillkommit, som exempelvis dammsugaren. Innan den fanns fick man städa genom att sopa noggrant och sedan skura golvet. Många gånger fick man också sitta på knä med en borste och trasa och rengöra.

Slogan:

Välkommen till Ama´s Allt i Allo. Städservice i Henån.

Specialitet:

Städservice i Henån.