Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på ANDERSSON BUSS I ILSBO AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 10 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

ANDERSSON BUSS I ILSBO AB

Verksamhetsbeskrivning:

Vi är ett familjeföretag i aktiebolagsform med åtta bussar som går inom och utom Sverige. Vi ägnar oss åt beställningstrafik för researrangörer, företag och föreningar. Dessutom skräddarsyr vi helhetslösningar enligt era önskemål Vi har ett eget reseprogram som vi kontinuerligt försöker utöka och förbättra.

I flera år har vi varit miljövänliga. Sedan 10 år tillbaka sopsorterar vi och 2002-01-09 certifierade vi oss i verksamhetssystemet FR2000 för Kvalitets- och miljöledning, som är en enklare variant av ISO.

Sveriges största städer har infört en miljözon där de förbjudit äldre miljöskadliga bussar och andra fordon i innerstaden. Vi ser till att följa med utvecklingen och kör efter de regler som gäller.

Vi är momsregistrerade i alla EU medlemsländer, vilket krävs för att bedriva trafik där.

Företagsinformation:

Org.Nr

556385-5930

Län

Gävleborgs län

Besöksadress

Vattlång 425, 820 71, ILSBO

Telefon

0652-19000

E-post

info@anderssonbuss.se

Mobil

070-5242440

Fax

0652-19019

Bilder:

Specialitet:

Vi skräddarsyr din resa efter dina önskemål. Bekväma bussar och erfarna, serviceinriktade förare är en självklarhet för oss. Med många års erfarenhet kan vi göra din resa till en oförglömlig upplevelse, oavsett om du vill arbeta, njuta eller umgås med dina kamrater under resan. Med Andersson Buss reser du säkert, prisvärt och effektivt. Vi vill göra vårt bästa för att uppfylla de förväntningar du har på din resa. Kontakta oss gärna om du har frågor eller önskemål.