Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på ANNONSBLADET FÖR ÖSTHAMMAR-ÖREGRUND- HARGSHAMN-GIMO-ALUNDA-DANNEMORA upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

ANNONSER ÖSTHAMMAR

ANNONSBLADET FÖR ÖSTHAMMAR-ÖREGRUND- HARGSHAMN-GIMO-ALUNDA-DANNEMORA

Verksamhetsbeskrivning:

Annonser i Östhammar . Annonsbladet för Östhammar, Öregrund, Hargshamn, Gimo, Alunda, Dannemora och Österbybruk. Vi ger ut veckoblad i och runt omkring Östhammar kommun. Det vi som är Annonsbladet i Östhammar.

En tidning är en återkommande publikation. Tidningar kan förekomma i många olika varianter såsom dagstidning eller tidskrift. Dagstidningar finns av två typer, morgontidningar och kvällstidningar.

Om en tidning ges ut inom ett begränsat geografiskt område benämns den lokaltidning. Populärpress är en sammanfattande beteckning för serietidningar, vecko- och månadstidningar samt olika typer av specialtidningar, till skillnad från fackpress som riktar sig till en viss yrkesgrupp. Svenska tidningar listas av Kungliga biblioteket inom projektet Nya Lundstedt.

En posttidning är en tidning som delas ut av Postens brevbärare istället för av ett tidningsbud. Formen har trots konkurrensen av radio, television och Internet stått sig väl. Numera ges många tidningar även ut på internet och vissa tidningar finns som TV-magasin.

Prenumerant kallas den som regelbundet får en tidning hemskickad. Genom löpsedlar gör tidningarna reklam för sig själva. Tidningarnas viktigaste inkomstkällor är ofta annonser.

Företagsinformation:

Org.Nr

916407-2994

Län

Uppsala län

Besöksadress

BOX 4, 742 21, ÖSTHAMMAR

Telefon

0173-17900

E-post

info@annonsbladet.it

Fax

0173-21016

Slogan:

Välkommen till Annonsbladet i Östhammar. Annonser i Östhammar

Specialitet:

Annonser i Östhammar