Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Anticimex Karlstad upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Sanering Karlstad

Anticimex Karlstad

Verksamhetsbeskrivning:

Sanering Karlstad. Välkommen till Anticimex Karlstad.

Ring Anticimex Karlstad idag för snabb och professionell hjälp med fastighetsbesiktning, mögelbesiktningar, luktsanering, avfuktning,skadedjur och sanering i Karlstad och Värmland.

Problem med skadedjur
Småkryp, ohyra och skadedjur - kärt barn har många namn brukar man säga. Dessa småkryp och insekter är inte särskilt trevliga att dela utrymme med. I naturen är de ofta ett viktigt inslag men att dela utrymme med skadedjur är inte särskilt trevligt och inte heller speciellt hälsosamt.

Det finns tusentals småkryp men det är först när de börjar besvära oss människor som de anses vara skadedjur. De kan besvära oss på många olika sätt. Vi har valt att presentera de vanligaste skadedjuren som du kan träffa på inomhus på de här sidorna. Du kan söka bland skadedjuren på lite olika sätt.

Vet du vad du har hittat, hittar du enkelt dem i bokstavsordning. Vet du däremot hur de ser ut men inte har någon aning om vad det kan vara, finns det en bra skadedjursidenfierare där du söker dig fram. Du kan också söka efter skadedjur genom att du vet hur de kan skapa besvär. När du har hittat rätt skadedjur finns det bra beskrivningar och bilder på hur skadedjuret ser ut, vanliga problem samt tips och råd för hur du kan undvika just det skadedjuret.

Har ditt företag problem med skadedjur och vill ha vår hjälp?

Kontakta ditt närmaste Anticimex-kontor när du behöver vår hjälp med sanering av olika skadedjur eller om du har frågor kring skadedjursbekämpning. Du söker enkelt fram ditt närmaste kontor här till höger. Skriv in ditt postnummer i sökrutan.

Om du bor i lägenhet rekommenderar vi att du tar kontakt med din hyresvärd eller bostadsrättsförening för att kontrollera vilket skadedjurssaneringsföretag som avtal finns med. Som lägenhetsinnehavare kan du boka en sanering direkt med oss om skadedjuret finns i din lägenhet, gäller det allmänna utrymmen bör fastighetsägaren/hyresvärden sköta den kontakten.

Mer info hittar ni på www.anticimex.se

Företagsinformation:

Org.Nr

556154-4015

Län

Värmlands län

Besöksadress

Gräsdalsgatan 5 A, 653 43, KARLSTAD

Postadress

BOX 2191, 650 02, KARLSTAD

Telefon

054-565600

E-post

mikael.gullberg@anticimex.se

Bilder:

Slogan:

Välkommen till Anticimex Karlstad. Sanering Karlstad

Specialitet:

Sanering Karlstad