Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på ARDGRENS BUSS & TAXI AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

BUSSRESA GOTLAND

ARDGRENS BUSS & TAXI AB

Verksamhetsbeskrivning:

Bussresa På Gotland. Välkomna till Ardgrens Buss & Taxi AB i Stånga. 

Är ett familjeföretag på mellersta Gotland. Företaget startades av Alfred Ardgren på tidigt femtiotal. Taxiverksamheten är vilande så vi satsar tillsvidare på bussarna.

Föetaget drivs av Björn Ardgren som började köra som andra generation 1979. Vi kör beställningstrafik skolskjutsar pensionärsresor gruppresor mm.

Information
Vi kör med buss av hög standard och god comfort, Utrustad med AC Toa CD/video Extra trappstegvid framdörren och givetvis bälten. 

Personal & Miljö
Personalen består tre chaufförer på linjebussen samt Björn i skolbussen. Samtliga har Gotlands kommuns förarcertifiering där HLR, ecodriving, Brand, Säkerbuss ingår.

Vi värnar om miljön och kör med bästa möjliga kvalitet på diesel & smöroljor. Vi använder även miljövänliga smörjmedel och rengöringsmedel.

Företagsinformation:

Org.Nr

556381-8516

Län

Gotlands län

Besöksadress

ETELHEM VÄSTRINGE 826, 623 74, STÅNGA

Postadress

Botes 825, 623 74, STÅNGA

Telefon

0498-494096

E-post

ardgrenstaxi@swipnet.se

Mobil

0705-494180

Björn Ardgren

0705-494180

Allmän beskrivning:

Bussresor 

Gekås I Ullared
Bussen hämtar & lämnar passagerare på vissa delar av Gotland. Se info på hemsidan.

Dag 1. vi samlas i bussen 06:20 utanför hamnterminalen för inlastning av bagage och utdelning av biljetter. Passagerarna går ombord genom terminalen i god tid båten avgår 07:20. Vi har sittplats i aktersalongen. Väl framme i Oskarshamn kl ca 10:30 har vi ungefär 26 mil till Ullared det är en bit så vi stannar til för en bensträckare vid rastplatsen Innaren. Stannar i Rydaholm vid ett tiden så att dom som är hungriga kan få en bit mat eller en fika.

Resan går vidare mot Gekås i Ullared där vi beräknas vara framme kl 16:00 för omedelbar shopping fram till stängning. Samling i bussen för transport till campingen och utdelning av nycklar till stugorna. Dom som vill följa med de ca 500 meterna upp till centrum för en bit mat kan hänga på.

Dag 2. Vi samlas och lastar in i bussen mellan 07:30 & 07:45 rullar sedan in mot Gekås som öppnar 08:00. Rumen måste städas ordentligt så vi inte åker på någon straffavgigt. . Om någon vill ha sovmorgon så måste ni lämna nyckeln i campinges Reception innan kl 11:00. Vi har bussen öppen under dagen för ilastning tider kommer att finnas i bussen samt anslag om vilken bagagelucka ni har till förfogande, tänk på att lasta allt ömtåligt I BUSSEN.

15:00 gör vi oss berädda för hemfärd då är det bra om ni har hunnit att äta så att ni klarar er till Oskarshamn Båten avgår kl 21:10 och är i Visby kl 00:05. Kom ihåg lista. Lakan. skulle någon ha glömt så finns det att hyra, lite till frukost, Något att packa i typ sopsäck spännband namnetiketter, så vi kan hålla reda på sakerna. & sist och inte minst ett GLATT HUMÖR. 

Bilder:

Slogan:

Välkomna till Ardgrens Buss & Taxi AB i Stånga. Bussresa på Gotland

Specialitet:

Bussresa på Gotland

Branscher: