Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på ÅREKLÄPPENS SKOTER & ÄVENTYR upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

SKOTERSAFARI I ÅRE

ÅREKLÄPPENS SKOTER & ÄVENTYR

Verksamhetsbeskrivning:

Skotersafari i Åre. Årekläppens Skoter & Äventyr vi erbjuder en helt unik upplevelse att upptäcka fjällen kring Åre. Med Årekläppens skoter & äventyr skoterturer kommer du riktigt nära den orörda naturen runt Åreskutan. Vi erbjuder allt från korta turer på 2 tim till heldagsturer samt kvällsturer i månskenet.

Vi föreslår arrangemang och skräddarsyr efter era önskemål. Ett förslag till arrangemang kan vara en skoterfärd till vår vildmarkscamp Ullsjövallen, en gammal fäbodvall mitt ute i fjällvärlden. Här finns bland annat en kåta, vedeldad bastu och badtunna nere vid bäcken. Med sittplatser för upp till 40 personer går det alldeles utmärkt att äta lunch och middag och njuta av den vackra omgivningen. Mer information Ang skotersafari i Åre och inspiration hittar ni på www.areklappensskoter.com

Företagsinformation:

Län

Jämtlands län

Besöksadress

LILLÅVÄGEN 2, 830 13, ÅRE

Telefon

0647-53740

E-post

matskalen@telia.com

Allmän beskrivning:

Om snöskoter:

Snöskoter är ett terrängfordon med band och medar avsett att köras i snö. I de områden där snöskotrar är vanliga kallas den normalt bara skoter, eftersom det inte brukar finnas någon risk för förväxling med de andra betydelser som ordet skoter har.

Bastu och Bad mitt på fjället

Ullsjövallen, en gammal fäbodvall mitt ute i Åres fjällvärld där vi har vår vildmarkscamp, med bland annat en kåta med sittplatser för upp till 40 personer, samt vedeldad bastu och badtunna nere vid bäcken.

Här erbjuder vi aktiviteter såsom luncher och middagar. Förslag på arrangemang: kör skoter hit ut, bada bastu och tunna och ät en god middag. Därefter åker vi hundspann eller skoterkälke hem framåt kvällen. Minsta antal deltagare för detta arrangemang är 10 personer.

Slogan:

Välkommen till Årekläppens Skoter & Äventyr i Åre

Specialitet:

Skotersafari i Åre