Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på ASBEST OCH RIVNINGSSERVICE I KARLSTAD AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

RIVNINGSARBETEN KARLSTAD

ASBEST OCH RIVNINGSSERVICE I KARLSTAD AB

Verksamhetsbeskrivning:

Rivningsarbeten i Karlstad

Välkommen till ASBEST OCH RIVNINGSSERVICE I KARLSTAD AB som erbjuder sanering, rengöring, rivning, rivningsarbeten, asbest, asbest sanering, sanering, jourjobb, pcb, rivning, rivningsarbeten, rivnings service, rivnings uppdrag med mera. För mer information ring eller besök oss gärna.

Varmt välkommen!

Om oss
Asbest- och rivningsservice arbetar i huvudsak med rivning och sanering av asbest samt PCB. Vi har mångårig erfarenhet av sanering och utför alla typer av rivningsuppdrag.


Vi vänder oss både mot företag och privat personer. Vår personal är asbestutbildade och har hög arbetsmoral. Vi arbetar ständigt med utveckling av vår personal och arbetsmiljö, allt för att våra uppdrag skall utföras med 100-procentig kundnöjdhet. Våra arbeten informeras alltid till Arbetsmiljöverket innan projekten genomförs. Vi för hela tiden en dialog med uppdragsgivaren, via arbetsledare som sedan informerar rätt person i berörda arbetslag. Vi utför även jourjobb. Med Asbest- & rivningsservice vet du att arbetet alltid blir korrekt utfört. Företaget innehar F-skatt sedel

Referenser
Vi har bland annat utfört sanering & rivningsarbeten:

- Rivning & sanering av asbest/pcb på fastighet: Potatisen, Romstad, Karlstad

- Rivning & sanering i Färjestads is/curlinghall, Färjestad, Karlstad

- Rivning/sanering Stadshotellet, Karlstad

- Rivning i fastighet Yxan, Örsholmen Karlstad

- Rivning blästerhall ABL, Arvika

- Asbest sanering/rivning Grevegatan 7, Karlstad

- Sanering/rivning, fastighet Norrstrand, Karlstad

- Asbestsanering, Residenset, Karlstad

- Privat fastighet Stockholms vägen 97, Mariestad

- Rivning/sanering Norge

Asbest i Svenska byggnader
I samband med rivningsinventeringar och miljöinventeringar av äldre byggnader hittar man ofta asbest som på grund av sina fysikaliska egenskaper har används i stor omfattning i svenska byggnadsmaterial. Gemene man känner till "eternit"-skivorna på fasader på svenska 1950-talshus, skivor av asbestcement.

Dessa fasader är nästan "eviga" vilket namnet eternit syftar på då de inte påverkas nämnvärt av väder och vind. Ibland har man målat dessa skivor men oftast har skivorna kvar sin grå ursprungsfärg. Eternit har även använts till ventilationskanaler och det är inte ovanligt att 1940- och 1950-talshus har frånluftskanaler i eternit. Även pannrum och garage kan ha eternit som brandskydd i taket och eternitskivor kan även sitta monterade på väggen bakom elcentraler.

Gamla pannor och varmvattenrör är ofta isolerade med asbest. I varmvattenrören finns asbest oftast i krökar och ändavslut. Asbest har även används som i asfaltlim sannolikt för att minska den alkalina påverkan från betongen på golvmattan. Det har även använts som armering i äldre golvplattor och PVC-mattor men sällan i linoleumattor. Man kan även hitta asbest i gammal kakelfix och i kakelfogar. Asbest användes också som skruvpluggmassa, innan skruvpluggar av plast slog igenom. Man har även använt asbest som tätning i skarvar på gamla ventilationskanaler. Äldre fartyg har ofta omfattande asbest som isolering både i skrov och runt maskininstallationer.

Företagsinformation:

Org.Nr

556758-5400

Län

Värmlands län

Besöksadress

BIDEVINDSGATAN 3, 652 21, KARLSTAD

Telefon

054-850015

E-post

sharam@aor-service.com

Allmän beskrivning:

 

Slogan:

Välkommen till ASBEST OCH RIVNINGSSERVICE I KARLSTAD. Rivningsarbeten i Karlstad

Specialitet:

Rivningsarbeten i Karlstad