Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på AUTO BILTEKNIK I KARLSTAD AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Bilverkstad Karlstad

AUTO BILTEKNIK I KARLSTAD AB

Verksamhetsbeskrivning:

Bilverkstad Karlstad. Vi önskar att alla bokningar sker över telefon. Och kom ihåg, vi kan göra ett bättre jobb och du kan få en bättre kostnadsuppskattning om du har följande klart när du ringer: 

- Bilens registreringsnummer (så vi kan kolla typ och årsmodell)
- Mätarställning
- Hur långt bilen har gått sedan förra servicen

Boka din tid på telefon 054 - 21 98 99
Vi har öppet: mån-tors 07.00 - 17.00 och fredagar 07.00 - 16.00.
(Det kan vara lite svårare att nå oss under frukost 09.00-09.30 och lunch 13.00-13.45)

Om vi inte kan svara, lämna ett meddelande på svararen. Vi är duktiga på att ringa tillbaka!

I vår butik finner du ett djupt sortiment av reservdelar till de märken som vi är specia-liserade på: Volvo, Volkswagen, Audi, Seat och Skoda, men vi har mycket annat också!

I vår butik kan vi nämligen ta hand om alla bilars behov, inte bara för de märken som vi arbetar med i verkstaden. Hos oss kan du beställa sådant som du tycker är svårt att hitta till bra kvalitet, rätt pris och att du ändå vill veta att det kommer att passa din bil.

Vi tar hem drivknutar, dragkrokar och annat där det är extra viktigt att rätt del levereras till rätt bil.
Hos oss hittar du även motorvärmare, barnstolar, brandsläckare, extraljus, bilbatterier och allt annat som du och din bil kan behöva!

Självklart hittar du också Midlands schweiziska kvalitetsolja i olika varianter, så att du får den olja som passar bäst till just din bil!

Vi får ofta leverera även till andra verkstäder. Kom till oss och få rätt från början! 

Företagsinformation:

Org.Nr

556202-5964

Län

Värmlands län

Besöksadress

ÖRSHOLMSGATAN 5, 652 21, KARLSTAD

Telefon

054-219899

Fax

054-211890

SörenBacklund,VD/HögstAnsvarig

Allmän beskrivning:

Auto Bilteknik bildades i februari 2000 av Fredrik Backlund, företagets grundare och ägare. Fredrik är utbildad fordonstekniker som odlat sitt motor-intresse sedan unga år. Flera speedwaybanor för 80 cc har fortfarande banrekord satta av ung-domsåkaren Fredrik Backlund på 80-talet.
På Auto Bilteknik möter du oss:
:: Fredrik Backlund, ägare
:: Daniel Midebo, fordonstekniker
:: Andreas Hallberg, fordonstekniker
:: Helena Svensson, bokning, administation

I samma byggnad som Auto Bilteknik på Örsholmsgatan 5 finns även Swedish Smart Repairs. Det är en firma som lackerar bilar och som lagar mindre plåtskador. De är även ensamma om att reparera många typer av skador på plast och vinyl i inredningar. Ofta har kunder kunnat lösa flera problem med endast ett besök, genom att Auto Bilteknik och Swedish Smart Repairs samarbetat om reparationen.

"Det är skönt att kunna erbjuda något speciellt" säger Fredrik och framhåller tre saker som gör att Auto Bilteknik sticker ut ur mängden.

Specialister på Volvo och VAG-märken.
Det stod tidigt klart att behovet av duktiga bilmekaniker är stort. Vi på Auto Bilteknik har kunnat välja att arbeta enbart med de bilmärken vi är bäst på och därigenom bli ännu mer effektiva.
Butik med fantastisk uppbackning.


De leverantörer som Auto Bilteknik arbetar med, bland annat Koivunen, har enastående sortiment. Vi får ofta leverera delar till och med till andra verkstäder, som annars skulle ha svårt att få fram rätt grejer.
Service med Midlands Garanti på väg.
Tack vare att vi arbetar med den schweiziska kvalitetsoljan Midland kan vi erbjuda kunder inbyggd vägassistans och motorgaranti. Det är en unik tjänst och på Auto Bilteknik är vi ensamma i Karlstad att representera Midland.

Slogan:

Välkommen till Auto Bilteknik i Karlstad AB. Bilverkstad i Karlstad

Specialitet:

Bilverkstad i Karlstad

Varumärken: