Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Avloppsteknik Hudiksvall AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Relining Hudiksvall

Avloppsteknik Hudiksvall AB

Verksamhetsbeskrivning:

Välkommen till Avloppsteknik Hudiksvall AB

Jag, Jonas Palm startade företaget i juni 2013. Sju års erfarenhet från flera olika rörfirmor har jag i bagaget. Relining är en speciell bransch som kräver särskild kunskap. Jag har varit med och utvecklat nya metoder att utföra arbetet på. Även nya former av epoxider samt åldringsprover har jag tagit fram.

Kamera Inspektion

Denna åtgärd utför vi i alla typer av ledningar. Allt vi får fram genom kamerainspektionen lagras i ett datorprogram. Efter utförd inspektion överlämnas ett inspektionsprotokoll och inspektionsfilm där man kan se alla avvikelser i ert avloppssystem. Vi är medlemmar i Sveriges TV-inspektionsföretag (STVF) och har personal som genomgott deras utbildning med fullgott resultat.

Kontakta oss vare sig du vet orsaken till ditt problem, inte har den blekaste om vad som ligger bakom felet eller att du helt enkelt behöver lite rådgivning är det bara att kontakta oss på Avloppsteknik Hudiksvall.

Företagsinformation:

Org.Nr

556932-2414

Län

Gävleborgs län

Besöksadress

Lyckstigen 4, 825 92, NJUTÅNGER

Telefon

0706121555

E-post

avloppsteknik@telia.com

Allmän beskrivning:

Relining eller rörinfodring som det också heter är både snabbare, kostnadseffektivare och mer miljövänligt än ett traditionellt stambyte. Materialet vi använder oss av är 2-komponets Epoxi som är helt fri från Bisfenol A och F. Arbetet börjar med att röret fräses rent från rost och beläggningar. Efter rensning av ledningen utförs en dokumentation av ledningen. Efter fullgott resultat på rengöringen mäts sträckan som ska renoveras av. En filttub klipps i rätt längd och impregneras med epoxi. Filttuben appliceras i röret med hjälp av tryckluft. Den nya ledningen få stå och härda under tryck mellan 2 till 8 timmar beroende på olika härdningsalternativ. Efter avslutad härdning har ett nytt skarvfritt rör tillverkats och är redo att tas i drift. En fullständig dokumentation av renoverade ledningen lämnas till kund.

Vi utför all typer av rensningar/spolningar som berör ert avloppssystem. för att säkerställa att arbetet genomförts med fullgott resultat, något vi säkerställer med en enklare kamerainspektion.

Vi utlovar samma garantitid som vid ett traditionellt stambyte.

Bilder:

Slogan:

Välkommen till Avloppsteknik Hudiksvall AB