Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Back's Kakel & Golvtjänst AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Kakel Mora

Back's Kakel & Golvtjänst AB

Verksamhetsbeskrivning:

Kakel Mora - Benny Back Kakel & Golvtjänst är det självklara valet om du vill ha ett vackert golv som är behagligt att gå på och som håller sig fint i många år. Jag erbjuder ett brett utbud av tjänster och använder endast produkter av högsta kvalitet.

Bland mina arbetsområden finns till exempel golvslipning, mattläggning, kakel och klinkers samt installation av golvvärme.Min verksamhet finns i Mora som ligger i natursköna Dalarna.

Du är hjärtligt välkommen att ringa eller skicka ett e-postmeddelande, jag svarar gärna på dina frågor!

Företagsinformation:

Län

Dalarnas län

Besöksadress

Hållansvägen 5 A, 792 50, MORA

Telefon

0250-17575

E-post

info@backskakel.se

Mobil

0707-751424

Allmän beskrivning:

Företaget bildades 1996 och drivs av mig, Benny Back, och jag har tjugotvå års branscherfarenhet. Jag har genomgått utbildning i Byggkeramikrådets Branschregler, BBV, och har därmed våtrumsbehörighet enligt reglerna. För att hålla mig uppdaterad med nya bestämmelser deltar jag kontinuerligt i olika kurser.

Benny Back Kakel & Golvtjänst är ett serviceinriktat företag och jag arbetar efter en hög kvalitetsstandard. Min målsättning är naturligtvis att alla kunder ska vara nöjda med de tjänster jag utför.

Många av mina uppdrag får jag på referenser från nöjda kunder som gärna rekommenderar Benny Back Kakel & Golvtjänst till vänner och bekanta. Jag samarbetar med ett flertal byggföretag och får många av mina privatkunder via färghandeln Colorama i Mora.

Bilder:

Slogan:

Välkommen till Benny Back Kakel & Golvtjänst. Kakel Mora

Specialitet:

Kakel Mora