Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Badrumsparadiset upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Badrumsinredningar Täby

Badrumsparadiset

Verksamhetsbeskrivning:

Badrumsinredingar i Täby. Välkommen till Badrumsspecialisten. 

Vi på Badrumsparadiset erbjuder produkter till badrum med riktigt bra kvalité. Bland annat så har vi ett stort sortiment av duschblandare och tvättställsblandare. Här hittar ni duschblandare och tvättställsblandare med stilren, snygg och modern design som passar just ert badrum.

Leveranstiden på våra badrumsprodukter är mellan 5-14 vardagar samt fri frakt i hela Sverige. Alla våra duschblandare och tvättställsblandare levereras med 5-7 års garanti.

Inredning är ett begrepp som syftar till insidan eller interiören (av franska intérieur) av någonting. Oftast menas detta inom hus och hem. Det handlar då om insidan av ett bostadshus. I offentliga lokaler sätts det andra anspråk på inredninsdetaljer av till exempel tillgängligheten vid lokalvård. I en inredning ingår förutom möbler bl.a. tapeter, tyger och belysning. Även fordon som bilar och bussar har inredningar som består av väggbeklädnad och stolar. Även båtar, fartyg och flygplan har inredning. Samtliga inredningar har sin särprägel och funktion för att fungera optimalt i sin miljö. Även materialet på olika föremål i bostaden eller lokalen, som olika träslag och olika metaller som kan användas som bord eller lampor.

Företagsinformation:

Län

Stockholms län

Besöksadress

Flygkårsvägen 13, 183 62, TÄBY

Telefon

0763-088366

E-post

info@badrumspadiset.se

Slogan:

Välkommen till Badrumsspecialisten. Badrumsinredningar i Täby

Specialitet:

Badrumsinredningar i Täby