Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på BAKER TILLY AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Revisor i Örebro

BAKER TILLY AB

Verksamhetsbeskrivning:

Revisor i Örebro. Välkomna till Baker Tilly i Örebro. 

En glad & kompetent revisor!

Alla företag förtjänar en bra revisor, oavsett om verksamheten kräver lagstadgad revision eller om man själv väljer att anlita en revisor. Förvånansvärt få gör dock ett aktivt val. Kanske tror man att alla revisorer är likadana. Inget kan vara mer fel! Vårt råd till er - gör ett aktivt val och välj en revisor som gillar både människor och siffror!

Vi kan med stolthet säga att vi är riktigt duktiga på beräkningar och att redovisa rätt. Vi är kunniga och erfarna på att kontrollera att era räkenskaper ger en rättvisande bild av er verksamhet, men också kreativa och villiga att hjälpa er att få behålla så mycket av era pengar som möjligt. Dessutom är våra medarbetare glada och trevliga eftersom de har kul på jobbet.

Kort och gott, vi hjälper er inte att fuska med skatter eller göra andra saker som inte är lagliga, men vi har massor av kunskaper som ni kan ta del av. Därför kan det vara en god idé att göra ett aktivt val av revisor och inte bara ta första bästa på hitta.se. Ni betalar och ni har rätt att ställa krav.

Känn efter att personkemin stämmer. Det blir i slutänden avgörande för vilket förtroende ni kommer ha för oss och hur naturligt det kommer kännas att greppa luren och ringa upp och ställa frågor.

Som revisorer får vi stor inblick i och kännedom om ert företag och det som är viktigt för er verksamhet. Ni kommer lämna ut information till oss som få andra känner till, sådant som konkurrenter inte vet eller ska få reda på. Då är det viktigt att ni känner er trygga och kan lita på oss.

Ett av fundamenten i vår verksamhet är tystnadsplikten. Det är en självklarhet för oss att vi i alla lägen behandlar er och er företagsinformation på ett professionellt sätt.

Företagsinformation:

Org.Nr

556473-1411

Län

Örebro län

Besöksadress

Engelbräcktsgatan 6, 702 12, ÖREBRO

Postadress

BOX 288, 681 26, KRISTINEHAMN

Telefon

019-120076

E-post

eja.andersson@bakertilly.se

Mobil

www.bakertilly.se

Allmän beskrivning:

Dra nytta av vår erfarenhet!

Att vi är duktiga och kunniga på redovisning och revision förstår de flesta. Men vi har också erfarenhet och kompetens för att hjälpa er att vidareutveckla er verksamhet på många andra områden.

När vi hjälper er med ert löpande ekonomiarbete så får ni mer tid över för er kärnverksamhet. Men även när det gäller verksamhetsstyrning har vi mycket att bidra med om ni behöver stöd eller hjälp.

Många års arbete med kunder av olika storlek i en mängd olika branscher gör att vi besitter kunskap som är värdefull för er. Vi kan vara ert bollplank i det strategiska affärsarbetet likaväl som en operativ resurs i ert utvecklings- och förändringsarbete för att växa eller effektivisera er verksamhet.

Slogan:

Välkomna till Baker Tilly i Örebro. Revisor i Örebro

Specialitet:

Revisor i Örebro