Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Baker Tilly Tributa KB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Skattejurist Karlskrona

Baker Tilly Tributa KB

Verksamhetsbeskrivning:

Skattejurister Karlskrona. Välkomna till Baker Tilly Tributa KB.

Baker Tilly Skatt bildades i början av 2012 under bolagsnamnet Baker Tilly Tributa KB. Vi är fn 5 skattejurister, varav en taxpartner och delägare, med kontor på två orter, Karlskrona och Malmö. Vi har en bred kompetens och en lång erfarenhet inom såväl konsultbranschen som Skatteverket och domstol.

Vi tillhandahåller företagsrådgivning inom framförallt nationell och internationell skatt- och bolagsrätt till företag och privatpersonerna bakom dessa. Vårt tjänsteutbud omfattar bl.a. nationell och internationell inkomstskatt, mervärdesskatt, företagsetableringar i Sverige och i utlandet, utsändning av personal, skattebrottsutredningar.

Vår grundregel är att se till så att våra kunder vet hur mycket pengar de har kvar i fickan samt att se till så att våra kunder får så mycket pengar kvar i fickan som möjligt, vår KIF-princip.

Målet med vår rådgivning är att våra kunder ska betala rätt skatt i rätt tid i rätt land!

Det lönar sig att lyssna. I rollen som rådgivningskonsult är vi en operativ resurs i ert utvecklingsarbete och ett bollplank i strategiska frågor. Vi har erfarenhet från arbete med kunder från vitt skilda branscher, i alla storlekar och faser. Eftersom vi själva är egenföretagare är vi väl bekanta med frågorna och valen du ställs inför i din vardag.

Vi delar gärna med oss
Genom åren har vi fått inblick i de flesta situationer som en företagare kan hamna i. Det är erfarenheter som vi vill dela med oss av och som vi tror är värdefulla för dig och din verksamhets utveckling. Det lönar sig att dra nytta av vår erfarenhet och vår breda kompetens.

Välkommen att kontakta oss på Baker Tilly Skatt!

Företagsinformation:

Org.Nr

969695-1723

Län

Blekinge län

Besöksadress

V. Prinsg. 12, 371 35, KARLSKRONA

Webbsida

www.tributa.se

Telefon

0455-57997

E-post

karl-olof.nilsson@bakertilly.se

Tel

0455-17992

Bilder:

Slogan:

Välkommen till Baker Tilly Tributa KB. Skattejurister i Karlskrona

Specialitet:

Skattejurister i Karlskrona

Varumärken: