Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Batteribolaget i Malmö AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 10 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Batteri Malmö

Batteribolaget i Malmö AB

Verksamhetsbeskrivning:

Batteri Malmö

Välkomna till Batteribolaget i Malmö.

Batteribolaget i Malmö har tillgodosett Sverige med batterier i många decenier vi säljer, servar och installerar allt inom batterier och strömförsörjning.

Vi distribuerar för Banner, Optima och Varta, Trojan, och Odessey i Sverige och tillsammans med Inac kan vi erbjuda service från fyra olika battericenter, belägna i Malmö syd, Malmö city, Borås samt Leksand. Vi har batterier till bilar, båtar, motorcyklar/mopeder, lastbilar, traktorer, bussar, snöskotrar, vattenskotrar, truckar, Eltruckar, skyliftar, nödljus, backup.

 

Miljö

Batteribolaget i Malmö arbetar aktivt för att göra en så liten miljö påverkan som möjligt. Samtliga batterier som samlas in eller lämnas på våra anläggningar skickas på återvinning.

Vi är medlemmar i Blybatteriretur www.blybatteriretur.se

Vi uppfyller Naturvårdsverkets krav på producent ansvar. Batteribolaget i Malmö är även medlem av Swebat

Leverantörer

Batteribolaget i Malmö arbetar tätt tillsammans med Europas ledande tillverkare, vi strävar alltid mot att alla tillverkare vi arbetar med är ISO certifierade samt att dom tar ett miljö och socialt ansvar när det gäller alla batterier.

Batteribolaget i Malmö är i Sverige distrubitör för Banner batterier och Banners största kund i norden och vi har en stabil utveckling tillsammans med Banner.

Banner Batterier tillverkar samtliga av sina batterier i Österrike, och leverear till många betydande fordonstillverkare som Audi, BMW, VW, Chrysler och MAN
Banner är certifierat enligt de senaste kvalitetsnormerna ISO 9001 och ISO/TS 16949.

ZickZackFolderS

Varta Batterier tillsamans med Optima Batterier importerar Inac Batteribolaget från Europa och saluför hela deras produkt linje.

Trojan är världsledande inom traktionära batterier till golfbilar, skyliftar och städmaskiner. Inac Batteribolaget köper Trojan ifrån den ända oficiella Master Distributors i Norden.

Leverantörernas produksortiment

Varta

Perfekt kraft för alla

VARTA START-STOP OCH dynamic TRIO

VARTA kännetecknas av många kraftfulla samverkande detaljer. Högsta kvalitet lämnar ingen plats för kompromisser. Vi använder vår spetskompetens för att skapa långtgående innovationer. Detta gör det möjligt för oss att gång efter gång erbjuda dig batterier med den bästa tekniken, med högre prestanda och bättre pålitlighet – försprånget mot konkurrenterna växer.

Vilket VARTA är rätt för dig? Det beror på vilka krav du ställer på ett batteri. Ett modernt högteknologiskt fordon har mer utrustning som förbrukar energi och därför ett högre energibehov. En mindre eller en några år gammal bil har normalt ett lägre energibehov. Vårt program har något för alla. Vare sig det är ett START-STOP eller ett batteri ur vår dynamic Trio levererar VARTA skräddarsydd kraft för ditt fordon. När du väljer VARTA väljer du också trygghet: pålitlig start och kraft till alla bilens elförbrukare – du väljer bort mindre trevliga överraskningar.

VARTA START-STOP PLUS

VARTA Start-Stop Plus är den perfekta lösningen för fordon med avancerad mikrohydridteknik, d v s Start- Stop med bromskraftåtervinning och ytterligare energisparfunktioner.
Specialutvecklade VARTA Start-Stop Plus med AGM-teknologi klarar den här typen av påfrestningar galant.
VARTA Start-Stop Plus är kraftfullare och mångsidigare än VARTA Start- Stop, kan arbeta på en ännu lägre laddningsgrad och kapabelt att försörja ännu fler elförbrukare med energi.

FÖRDELARNA MED VARTA START-STOP PLUS:

Innovativ AGM-teknologi med speciell glasfiberseparator
Aktuell originalutrustningsteknologi för avancerade mikrohybridfordon
3 – 4 gånger högre cyklingstålighet. Klarar kraven för alla Start-Stop-fordon och lyxmodeller
Mycket hög laddningsmottaglighet för att snabbt kunna ta emot extra energi vid bromskraftåtervinning.
Spillsäkert till 360°
Hög startkraft även vid låg laddningsnivå
Suverän livslängd
Helt underhållsfritt


VARTA START-STOP

VARTA Start-Stop med EFB-teknologi är perfekt anpassat till standardfunktionen av Start-Stop. När motorn är avstängd försörjer det elförbrukarna med ström och ser till att motorn kan starta om inom några bråkdels sekunder. Batteriet har dubbelt så hög cyklingstålighet som vanliga batterier och tål djupare urladdningar.

FÖRDELARNA MED VARTA START-STOP

Optimerad EFB-teknologi (Enhanced Flooded Battery) med speciell separator med polyesterväv
Senaste tekniken för originalutrustning av fordon med Start-Stop
Dubbelt så hög cyklingstålighet jämfört med vanliga startbatterier
Ökad laddningsmottaglighet för snabbare energiåtervinning under körning
Spillsäkert till 55°
Bra startkraft
Lång livslängd
Helt underhållsfritt

VARTA SILVER DYNAMIC

HÖG KAPACITET FÖR HÖGA KRAV

Topprodukten i dynamic Trio imponerar med sina värden: pålitlig försörjning även när det finns fler energiförbrukare än vad som normalt är fallet, utomordentligt hög kallstartkapacitet även under extrema förhållanden och maximala kapacitetsreserver. SILVER dynamic lägger ribban på en nivå som överträffar de krav som biltillverkarna ställer.

FÖRDELAR MED SILVER DYNAMIC:

För fordon med behov av hög kapacitet
Perfekt för många elförbrukare
Perfekt för dieselmotorer
Längre livslängd tack vare PowerFrame

VARTA BLUE DYNAMIC

DEN KRAFTFULLA MULTITALANGEN

BLUE dynamic är den batteriserie som säljer bäst i reservdelshandeln. Detta är ingen överraskning utan beror på att batterierna är byggda för att möta eller överträffa biltillverkarnas krav och på att de levererar kraftfulla kallstarter, utmärkta säkerhetsegenskaper och enastående pålitlighet.

FÖRDELAR MED BLUE DYNAMIC:

För fordon i alla klasser
Perfekt för moderna bilar med normal elektrisk utrustning
Den mest sålda produkten på marknaden
Längre livslängd tack vare PowerFrame

DYNAMIC

BRA FÖRHÅLLANDE MELLAN PRIS OCH PRESTANDA

Det perfekta, pålitliga batteriet för äldre eller mindre fordon där energibehovet är lägre. Alla kan dra nytta av innovativ VARTA-teknologi.

FÖRDELAR MED BLACK

För mindre och äldre fordon
En vettig investering även om bilen gör sina sista år
Pålitlig och säker prestanda
Längre livslängd tack vare PowerFrame

Optima

Optima – Teknik

OPTIMA® är inte likt något annat batteri som finns på marknaden idag. OPTIMA®:s unika Spiralcell®-design erbjuder den bästa tekniken för att ge en kraftfull och ren kraftkälla som med råge överträffar de fyllda blysyrabatterier som finns på marknaden idag. Med OPTIMA® under huven kan du lita på att du har ett batteri som räcker längre för start- och djupurladdningstillämpningar. Dagens strömkrav från bilar, lastbilar och SUV:s är högre än någonsin. Under det senaste århundradet har vi uppgraderat och utrustat våra fordon på ett sätt som ingenjörer från det föregående århundradet bara kunde drömma om.

Vi bara fortsätter att stoppa in fler lampor, LCD-skärmar, spelsystem, stereoanläggningar, mobila datorer och mobiltelefoner i våra bilar och alla dessa kräver en kraftigare strömkälla. OPTIMA® ger dig den kraft du behöver för att köra dessa energislukande fordon. OPTIMA®-batterierna har alltid din säkerhet i åtanke och dess läckagesäkra hölje hjälper till att skydda miljön. Våra batterier är kraftfulla, säkra, läckagesäkra, vibrationståliga, har 2 gånger längre livslängd och kan monteras i nästan vilken position som helst. Så om du använder batterier i jobbet, vid offroad-körning eller bara för skojs skull på fritiden, låt då OPTIMA® ge dig den kraft du behöver.

OPTIMA® YellowTop®

Det finns inget annat batteri i världen som jobbar så hårt som OPTIMA®-batteriet. Speciellt mot batteriernas allra värsta fiende: vibrationerna. Den unika SPIRALCELL®-tekniken som används vid tillverkningen av OPTIMA:s YellowTop-batterier modell “Grupp 31″ gör det till en utmärkt kraftkälla för djupurladdningstillämpningar och motorstart i svåra förhållanden.

OPTIMA®:s YellowTop-batteri är ett djupurladdningsbatteri för yrkesmässigt bruk och ger garanterat oavbruten strömförsörjning under hela urladdningscykeln. Förmågan att hålla en högre spänning under urladdningscykeln gör det möjligt att använda mer av den lagrade kraften i OPTIMA® jämfört med andra, vanliga batterier. Dessutom är det läckagesäkert, mycket värmetåligt och kan förvaras i långa perioder utan underhåll.

OPTIMA®:s YellowTop räcker upp till två gånger längre än traditionella batterier. Om du är beroende av ditt fordon för att förtjäna ditt uppehälle så bör du kräva en hög och jämn prestanda av alla de komponenter som du använder i det. Oväntade driftstopp på grund av batteriproblem gör att du förlorar både tid och pengar och att du hamnar efter i tidsschemat. OPTIMA:s YellowTop-batterier är gjorda för att tåla en tuff och påfrestande yrkesmässig användning och ser till att du bara kan köra på.

DE LÄCKAGESÄKRA OCH UNDERHÅLLSFRIA OPTIMA-batterierna är hermetiskt tillslutna och underhållsfria vilket ger den ultimata lösningen för tillämpningar som kräver en flexibel montering av batteriet.´

Fördelar

Kombinationsbatteri för start och djupurladdningar.
Upp till 2 gånger längre livslängd än vanliga batterier.
Hög och jämn prestanda som gör att batteriet arbetar på samma nivå trots att det håller på att laddas ur.
Mer kraft under de inledande sekunderna (1:a, 3:e, 5:e och 10:e) av startmomentet än andra konventionella blysyrabatterier av jämförbar modell.
Idealiskt för säsongsanvändning. När det är fulladdat kan det stå oanvänt i upp till 12 månader i rumstemperatur (eller under kallare) och ändå starta en bil.
15 gånger tåligare mot vibrationer än andra batterier.
Läckagesäkert, och kan monteras i nästan vilken position som helst.

OPTIMA® RedTop®

Ett tufft batteri för tuffa jobb

OPTIMA® batterier har snabbt blivit en populär produkt för användning i kommersiella applikationer. Extrema arbetsförhållanden och långa perioder av stillastående kännetecknar jordbruks- och entreprenadbranschen. Höga underhållningskrav kostar jordbrukare och entreprenadföretag värdefull tid, vilket ger lägre produktivitet och lägre förtjänst. OPTIMA batterier reducerar den stillastående tiden för professionella användare genom en konstant och pålitlig strömförsörjning. Detta resulterar i lägre kostnader för utbyte och underhållning av batterier, och mindre tid som går åt till reparationer.

Optima fördelar

Jordbruks- och entreprenadmaskiner som används säsongsvis kräver optimal startkraft. Den patenterade SpiralCell® Teknologin, som används i OPTIMA batterier, gör det möjligt att starta tunga dieselmotorer efter en lång stillastående period och vid kall väderlek. Den låga självurladdningen gör det till ett perfekt batteri för säsongsbruk.
OPTIMA batterier är också väldigt vibrationståliga jämfört med traditionella bly-syra batterier, upp till 15 gånger starkare än jämförbara produkter. Detta ger fördelar för maskiner som används i oländig terräng med mycket vibrationer. De hårt ihoppressade cellerna i batteriet ger en stark läckagesäker design som motverkar sönderfall av det aktiva materialet vid kraftig vibration. Sönderfall av den aktiva massan reducerar reservkapaciteten och startströmmen hos ett batteri. Ett Optima batteri kan stå emot hård terräng och tuffa förhållanden utan kraftavbrott, minskad produktivitet eller effektivitet.

OPTIMA batteriernas avancerade teknologi ger inte bara längre lagringstid och vibrationstålighet, den ger också konstant ström i extrema temperaturer och klimat. Höga temperaturer kan ge korrosion och hög vattenförbrukning vilket kan förkorta livslängden hos ett batteri. OPTIMA batterier tål väldigt höga temperaturer, vilket minskar de negativa effekterna. Vid kalla temperaturer är det väldigt viktigt med batteriets förmåga att ge hög startkraft. OPTIMA batterier har ett lågt internt motstånd, vilket ger mer startkraft oavsett väderlek.

Fördelar

Upp till 2 gånger längre livslängd än vanliga batterier.
Mer kraft under de inledande sekunderna av startmomentet än andra konventionella blysyrabatterier av jämförbar modell.
Hög och jämn prestanda som gör att batteriet arbetar på samma nivå trots att det håller på att laddas ur.
Idealiskt för säsongsanvändning. När det är fulladdat kan det stå oanvänt i upp till 12 månader i rumstemperatur (eller kallare) och ändå starta en bil.
15 gånger tåligare mot vibrationer än andra batterier.
Läckagesäkert och kan monteras i nästan vilken position som helst.

OPTIMA® BlueTop®

På vattnet är OPTIMA® Blue Top i sitt rätta element

I båten behöver yrkesfiskare, fritidskaptener och andra båtvänner ett batteri som är absolut pålitligt även för de mest skilda användningsområden. Därför finns OPTIMA® Blue Top-batterierna i olika utföranden, som start- och underhållsbatterier – beroende på om det gäller start av båten eller drift av speciella strömförbrukare ombord. Som alla OPTIMA®-batterier är Blue Top extremt skaktåligt – ett absolut måste vid ständig sjögång. Tack vare den långa lagringsdugligheten och den mycket låga självurladdningen lämpar sig OPTIMA® Blue Top för säsongsdrift. Så snart vädret blir ”sjödugligt” efter vinteruppehållet är batteriet klart att sticka ut på sjön. Eftersom det är underhållsfritt kan man koncentrera sig på det väsentliga ombord – och det är litet, lätt och tillräckligt flexibelt för att kunna monteras platsbesparande var som helst. Den jämfört med traditionella batterier dubbelt så långa livslängden och det upp till tio gånger högre antalet uppladdningscykler garanterar jämn energieffekt fram till nästa uppladdning.

Trojan (in English)

Trojan Battery Celebrates 85 Years of Providing Clean Power to the World.
With over 85 years of experience, Trojan Battery Company is the world’s leading manufacturer of advanced deep-cycle battery technology
Long-lasting, reliable and clean, customers all over the globe know Trojan deep-cycle batteries deliver superior power to any golf, renewable energy, floor machine, aerial work platform, commercial trucking, marine or recreational vehicle application..

Choose the best deep-cycle battery in the market – Trojan Battery…

AC SERIES™

Expanded product portfolio for the right features and price you need

Trojan Battery-the most trusted name in deep-cycle technology-offers the NEW AC Series, designed specifically to meet the needs of Floor Machine and AWP/Access applications.

Available in its increased product portfolio, the AC Series gives you the power to select the features and price you want.

The AC Series offers a broad range of dependable flooded/wet batteries in 6-volt and 12-volt sizes and delivers numerous features and benefits over competitor batteries, including:

Maxguard® Advanced Design Separator and Alpha Plus® paste formulation for long life, industry leading performance and lower overall maintenance costs
Two battery case options – Polyon™ case for exceptional durability in heavy service applications or generic case design for standard applications
Increased product portfolio, with high to low capacity points to meet your application and economic needs, all with the same Trojan Quality
With Trojan’s AC Series you can expect maximum uptime and more productive hours on the job without sacrificing economy.

DEEP-CYCLE AGM

With over 85 years of experience, Trojan Battery – the world’s most trusted name in deep-cycle technology – offers Absorbed Glass Mat (AGM) batteries for heavy-duty cycling applications.

Trojan’s deep-cycle AGM batteries are designed to provide our customers with:

Maintenance free convenience with no watering required
Exceptional performance and long life with our robust AGM plate design
A durable polypropylene case protecting against damage in heavy service applications
Rugged construction for improved vibration resistance over conventional lead acid batteries
Superior recharge efficiency
Certified Sealed/Non-spillable (UN2800) batteries; approved for air, sea and ground transportation
Removable carrying handles for easy lifting and installation
Flame arrestor pressure vent for overall safety
Trojan’s deep-cycle AGM batteries are ideal for applications that require sealed batteries with heavy-duty cycling capabilities or for backup power:

• Aerial Work Platform/Access • Renewable Energy • Floor Machine • Marine/Recreational Vehicle (RV) • Commercial/Heavy Duty Truck

Get the true cycling power you need for your heavy-duty equipment with Trojan’s new deep-cycle AGM today!

DEEP-CYCLE GEL™

The Power of Maroon with Maintenance Free Convenience

Trojan Battery – the most trusted name in deep-cycle technology – now offers the next best thing: deep-cycle Gel™ batteries.

Trojan’s deep-cycle Gel™ batteries are completely maintenance free and require NO watering.

deep-cycle Gel provides customers long lasting runtime and battery life in the most demanding of applications:

Access & Aerial Work Platform
Floor Scrubber
Golf/Utility Vehicles
Industrial
Material Handling
Recreational Vehicles (RV)
Marine
Remote Monitoring & Instrumentation
Renewable Energy (Solar & Wind)
Utilizing a proprietary Gel formulation, Trojan’s deep-cycle Gel batteries provide longer cycle life than other Gel or AGM technologies in heavy duty applications, making it best in its class. Trojan deep-cycle Gel batteries deliver rugged durability and consistent performance, offering versatile alternative for use in sensitive equipment requiring sealed batteries.

Our deep-cycle Gel line is a great complement to our flooded line where maintenance-free is a must or environmental regulations mandate its use. The robust design makes Trojan deep-cycle Gel batteries ideal for use in health & safety-sensitive (HSE) environments such as schools, hospitals, airports and office buildings.

HYDROLINK™ WATERING SYSTEM

As the leading manufacturer of deep-cycle golf car batteries, Trojan knows the importance of battery maintenance and the impact it has on your battery’s life. Battery maintenance, particularly watering your battery, can be time-consuming, messy and, in some instances, unsafe.

That is why Trojan Battery has developed the HydroLink™ Watering System, offering key features and benefits not available in the golf market today:

Pre-installed on your Trojan golf car batteries – HydroLink™ comes available pre-installed on your batteries, removing the guess work on proper installation. Simply snap the Snake™ tubing to the HydroLink™ system, and it is ready for use.
Independent Water Level Indicator – HydroLink™ comes with an Independent, non-mechanical Water Level Indicator that is simple to read: white means that the battery needs water and black means that the battery has enough water.
Safety – HydroLink™ comes with both internal and external flame arrestors, making it the safest watering system in the industry.
Cost Effective – HydroLink™ saves valuable time and money, with a complete set of batteries filled in less than 30 seconds, and maximizes battery life.
Guaranteed – HydroLink™ is tested and guaranteed to work with your Trojan batteries in most popular electric car configurations*, including Club Car, E-Z-GO and Yamaha, and comes with a full 4 year warranty.
It now takes seconds to achieve the maximum performance and long life you need from your batteries with Trojan’s HydroLink™ – Battery Watering Made Easy.
*Available in 36-volt and 48-volt systems

INDUSTRIAL LINE FLOODED

Industrial batteries…designed for 1500 cycles at 80% DOD

Trojan’s Industrial line of deep-cycle batteries is the newest addition to Trojan’s lineage of high-quality flooded batteries. The Industrial line is engineered specifically to support renewable energy systems with large daily loads where the batteries are cycled regularly. These high amp-hour capacity batteries are ideal for use in large off-grid photovoltaic (PV) systems, off-grid hybrid PV systems, grid-tied PV systems with battery backup, smart grid peak shifting systems and a variety of other applications. Tested to meet both IEC and BCI standards, the Industrial line features advanced battery technologies that deliver reliable power and is housed in a dual container construction for enhanced battery protection. Trojan’s Industrial line is the perfect combination of performance and function.

Engineered for high-energy requirements, the Industrial line delivers 1,500 cycles at 80 percent depth-of-discharge and features advanced battery technologies that provide high performance.

Alpha Plus® Paste with T2 Technology™ optimizes porosity development in the active material which enables the active material to be used more effectively resulting in sustained battery performance over a longer period of time.

DuraGrid™ Design provides a thick grid structure that resists corrosion and when combined with the Alpha Plus Paste with T2 technology increases overall battery life.

Reinforced Protection Wrap is a five component wrapping and insulating system that includes an edge-protecting Koroseal with a plastic boot to protect the bottom of the plate. This advanced plate construction safeguards against shedding and assures the electrochemical performance of the battery’s active materials improving the battery’s overall performance.

Maxguard® XL Separator is exclusively available in Trojan’s Industrial and Premium lines. It features a wide-channel design which increases acid flow for optimum battery performance and provides even greater resistance to stratification, a typical mode of failure in batteries used in renewable energy systems.

Rugged Construction and Intelligent Design features include removable 2-volt cell components assembled in a rugged polypropylene housing which are then bundled in a secondary polyethylene containment case to form single, high-capacity 4-volt and 6-volt battery solutions. The intelligent design protects against damage caused by harsh environmental conditions such as moisture and dirt buildup, safeguards against potential acid leaks, and provides for easier maintenance. The Industrial line’s lower battery profile and wider stance design creates a wider center of gravity which enhances overall stability. Molded into the case design are dual handles that enable easy movement during transport and installation.

PLUS SERIES™

The Power of Maroon for Premium Performance, Durability and Easier Maintenance

Trojan Battery – the most trusted name in deep-cycle technology, now offers our most popular batteries with new innovative features in our Plus Series batteries.

Trojan’s Plus Series™ batteries are designed to deliver unrivaled premium features and benefits to our customers and include our exclusive Maxguard® Advanced Design Separator and Alpha Plus® paste.

These new features and benefits include:

Trojan’s SureVent™ flip-top vent cap system-making watering your battery safer, faster and easier
Trojan’s vent well features a built-in maximum level indicator for precise water resulting in better performance and longer life
Trojan’s embedded terminals resulting in higher durability

PREMIUM LINE FLOODED

Premium batteries…optimized for Renewable Energy

Renewable energy applications operate under challenging conditions such as fluctuating or extreme temperatures, remote locations and the intermittent nature of solar and wind power generation. Designed with a 10-year battery life, Trojan Battery’s Premium line of flooded deep-cycle batteries is specifically engineered to withstand the rigorous conditions of renewable energy applications. The Premium line incorporates advanced battery features such as Trojan’s DuraGrid™, MaxGuard® XL separator and Alpha Plus® Paste technologies that provide superior performance, rugged durability and exceptionally long life. Our product strategy is focused on one simple objective – manufacture the highest quality battery available in the industry, which is why our Premium line is tested to IEC standards.

Trojan’s Premium Line of deep-cycle flooded batteries is specifically engineered to withstand the rigorous conditions of renewable energy applications. Available in 2-volt and 6-volt sizes, the Premium line incorporate advanced features and benefits unmatched in the industry.

Alpha Plus® Paste with T2 Technology™ optimizes porosity development in the active material which enables the active material to be used more effectively resulting in sustained battery performance over a longer period of time.

DuraGrid™ Design provides a thick grid structure that resists corrosion and when combined with the Alpha Plus Paste with T2 technology increases overall battery life.

Maxguard® XL Separator is exclusively available in Trojan’s Premium and Industrial lines. It features a wide-channel design which increases acid flow for optimum battery performance and provides even greater resistance to stratification, a typical mode of failure in batteries used in renewable energy systems.

Polyon™ container is Trojan’s ultra-rugged case design which protects against damage caused by harsh environmental conditions such as moisture and dirt buildup and safeguards against potential acid leaks.

Banner


Batterierna är en bils hjärta. Det är det som allra först sätter ett fordon i rullning. För att det också ska fungera tillförlitligt ger Banners produkter högsta tänkbara kvalitet, ett resultat av årtionden av erfarenhet och nyskapande. Detta bevisas av det förtroende som ledande biltillverkare ger oss: Med Banner står det aldrig stilla.

Running Bull

 • Innovativ kraft för miljövänlig mobilitet.

Våra bästa batterier för moderna start-/stopp-fordon.
Running Bull EFB, Running Bull BackUp och Running Bull AGM: Med de högspecialiserade batterierna i Running Bull-serien täcker Banner hela energiförsörjningssegmentet för start-/stopp-fordon. Den särskilt höga cykelstabiliteten gör Running Bull till det perfekta kraftpaketet som garanterat klarar de extrema belastningarna som kommer sig av de frekventa startförloppen i mikrohybrid-fordon.

Uni Bull

 • Universalgeniet

Det underhållsfria Uni Bull-batteriet passar med sina 4 modeller på mer än 900 motorfordonsmodeller och sparar därför in på lagerkapacitet och pengar åt handlaren. Tack vare rund (DIN) – och fordpolsanslutning samt de justerbara fästklackarna med tillsatsadaptrar kan de användas överallt. De bekväma bärhandtagen utgör dessutom ett skydd för polerna. De har nu mer än 30 % högre effekt på grund av den moderna fullkalciumtekniken. Uni Bull har även ett Gore-membran som patenterat utloppsskydd.

Power Bull

 • Superkraftig och supersäker

Högre säkerhet – förbättrad vid djupurladdningar – snabbare återuppladdning.

Batteriet Banner POWER BULL är Banners paradexempel som kvalitetsmärke. Som vi annonserade på Automechanika-mässan i Frankfurt i september svarar vi på trenden mot 190 mm höjd i originalutrustningen med den optimerade POWER BULL . Därmed bekräftar vi vårt kundlöfte:
Banner POWER BULL är det RÄTTA valet för moderna personbilar.

Fullkalciumteknik för större startkraft, utrinningsskydd med dubbellock och förbättrad baktändningssäkerhet är välbeprövat i POWER BULL sedan många år. Banner levererar nu även denna teknik för originalutrustningen till bland annat BMW, Skoda och VW. Men den nya höjden ger ytterligare oslagbara fördelar:

• Högre säkerhet: Cellförbindningar och andra kritiska komponenter finns under elektrolytytan.
• Förbättrad vid djupurladdningar: Syrakoncentrationen håller sig på en högre nivå, vilket innebär mindre djupurladdning vid cyklisk drift.
• Snabbare återuppladdning: Tack vare syraöverskottet tar batteriet lättare upp laddningen när det är tomt.

Den massiva ökningen av strömförbrukningen i moderna bilar gör att nya krav ständigt ställs på batterierna. Banners nya POWER BULL med en höjd på 190 mm uppfyller de europeiska standarderna EN 50.342-1 – och har också samma pris som de jämförbara 175 mm-modellerna på 50Ah, 62Ah, 72Ah, 80Ah och 95Ah.

NYHET! POWER BULL PROFESSIONAL – ORIGINALKVALITET FÖR EFTERJUSTERING.
De nya toppversionerna av Power Bull PROfessional erbjuder ökad prestanda på grundval av bevisad Power Bull-teknologi och uppfyller ledande tyska biltillverkares behov exakt. Dessa kraftpaket är utformade för moderna bilar med mycket höga energikrav.

Starting Bull

 • Beprövad miljontals gånger

Ingången till Banner värd av modeller

Prisvärd, robust, beprövad och optimerad hela vägen. Så ser Starting Bull ut – din säljsuccé för innevarande år. Detta batteri, som sticker ut genom att ha bästa utrustning och bästa prestanda, kan för särskilt prismedvetna kunder få bli inkörsporten till Banners värld av högkvalitativa modeller.

Förutom kalciumteknik som ger absolut underhållsfrihet, erbjuder nya Starting Bull ytterligare förbättrat utloppsskydd. 12 varianter från 40 till 95 Ah har redan som standard utrustats med det tillförlitliga 4-kammars utloppsskyddet som dina kunder kommer att uppskatta på grund av centralavgasning och inbyggt baktändningsskydd.

Tlltalande design av hög kvalitet. Till detta bidrar i hög grad de nya polskydden och den genomgående topetiketteringen på alla typer. Genom att de har typbeteckningarna med DIN och UK-nummer blir det lätt att välja rätt. Startbatteriet för personbilar med liten elektrisk extraförbrukning.

Buffalo Bull

 • Ny kraft för nyttofordon

Lämpligt startbatteri för alla nyttofordon (lastbilar, bussar, jordbruks- och byggmaskiner, pistmaskiner).
Det tjänar till att starta motorn och till strömförsörjning av det interna nätet (särskilt Buffalo Bull SHD).

Energy Bull

 • Mobile Power

FULL POWER FÖR FRITIDEN.
Energy Bull från Banner är SPECIALBATTERIET för hobby och fritid. Och det är just på det området som kraven på ett modernt långtidsbatteri hela tiden ökar. Svaret från Banner är: nya Energy Bull. Grunden är utmärkt intervallstabilitet och enkel laddning. Viktigare än någonsin och därför starkt förbättrade är underhållskomforten, utlopps- och driftssäkerheten.

I och med den nya upplagan av Energy Bull bekräftar Banner sin position som komplett leverantör med ett modernt produktprogram också för specialanvändningar.

DÄR ENERGY BUL HÖRHEMMA.
Banner Energy Bull är en komplett specialist på batterier. Och som specialist gör det också sitt jobb: perfekt lämpad för ditt användningsområde och kompromisslös i sin kvalitet. Den levererar bland annat portabel energi för segel- och elbåtar, husbilar/husvagnar och camping.

Vidare kommer Energy Bull till användning i signalanläggningar, solarpaneler och elektriska rullstolar. Din Banner-expert ger dig dessutom gärna utförlig rådgivning!
Banner-tips: För start av motorbåt (inom- eller utombordsmotor) är det bäst att använda ett startbatteri.
 

Bike Bull

 • Startkraftsundret

Överallt där fantastisk kraft efterfrågas är Bike Bull första valet. Särskilt för motorcyklister ger detta kraftpaket från Banner allt som behövs för ren körglädje.

Med andra ord Batteribolaget I Malmö, vi kan batterier och vi servar hela Sverige med batterier för i stort sett alla behov.

Handla Hundfoder, hundgodis, hundleksaker till din hund

Företagsinformation:

Län

Skåne län

Besöksadress

Ahlmansgatan 20, 214 27, MALMÖ

Telefon

040-963533

E-post

info@batterbolaget.nu

Mobil

0708-169990

Martin Alerstam

0708-169090

Timo Stävenborg

0708-169990

Allmän beskrivning:

Vi kan batterier!

 • Alltid gratis batteritest och montering!
 • Starthjälp och montering hos kund.

En riktig batteriexpert som endast arbetar med batterier och laddare. Distributör i Sverige för Varta, Optima, Banner, Trojan, Odessey. Batteribolaget har Startbatterier, Stationära batterier, Truckbatterier.

Teknisk handledning

Klicka på länken ovan för att ladda ner aktuell information om följande:

 • Fördelarna med ett Banner batteri
 • Möjliga orsaker till batteriproblem
 • Rekombinationsbatterier
 • Laddningsteknik för rekombinationsbatterier
 • Batterikontroll
 • Garantivillkor
 • Förklaring till övertagandeprotokoll
 • Ett Banner batteris konstruktion
 • Varningar gällande blysyrabatterier
 • Montering av batteriet i fordonet
 • Underhållsfria batterier resp. underhåll och minneseffekt
 • Urdrifttagning av ett Banner batteri (vinter, …)
 • Motorcykelbatterier Bike Bull
 • Laddningsteknik
 • Starthjälp

Slogan:

Vi kan batterier!

Specialitet:

Veteranbilsbatterier

Varumärken: