Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på BE REDOVISNINGSKONSULT BIRGITTA EMILSSON upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Redovisning i Norberg

BE REDOVISNINGSKONSULT BIRGITTA EMILSSON

Verksamhetsbeskrivning:

Redovisning i Norberg.

Välkommen till BE REDOVISNINGSKONSULT BIRGITTA EMILSSON som erbjuder alternativ medicin, bokslut, deklarationer, ekonomisk rådgivning, komplementärmedicin, massage, redovisningskonsult, shiatsu, redovisning i Norberg med mera.

För mer information ring eller besök oss gärna.

Välkommen!

 

Redovisning :
Redovisning är ett område inom företagsekonomi, som syftar till att dokumentera organisationers resurshantering. Detta uppnås bland annat genom att redovisa ekonomiskt resultat samt den ekonomiska ställning som föreligger vid en given tidpunkt, bokslutsdagen.

All monetär ekonomisk verksamhet i ett modernt samhälle ska redovisas, inklusive varu- och tjänsteproduktion samt finansiell verksamhet. Alla företag och föreningar måste därför ha en ordnad bokföring, som avslutas med ett årsbokslut och fastställs på årsstämma.

Med bokföring avses insamlandet av finansiell information medan sammanställandet av detta till exempelvis årsredovisningar kallas redovisning.

Handla Kläder, Herrmode och dammode till fantastiska priser

Företagsinformation:

Län

Västmanlands län

Besöksadress

TRUNDHEMSVÄGEN 24, 738 50, NORBERG

Telefon

0223-262 44

E-post

info@birgittaemilsson.se

Birgitta Emilsson

0223-26244

Allmän beskrivning:

Redovisningskonsult  :
En redovisningskonsult är en person som självständigt biträder externa uppdragsgivare med redovisningstjänster och rådgivning inom redovisning, beskattning och företagande. Omfattningen av arbetsuppgifterna kan variera från att biträda en större eller mindre organisation med delar av bokföringen eller avstämningar av konton till att helt sköta all löpande redovisning, göra årsbokslut och årsredovisning, sköta löner och betalningar samt hantera kontakter med myndigheter.

Det finns två medlemsorganisationer för redovisningskonsulter i Sverige, Sveriges Redovisningskonsulters Förbund, SRF och FAR, branschorganisationen för revisorer och rådgivare. SRF har cirka 6 000 medlemmar varav 4 200 är auktoriserade redovisningskonsulter. FAR har cirka 6 700 medlemmar, varav cirka 4 700 är auktoriserade redovisningskonsulter

Slogan:

Välkommen till BE REDOVISNINGSKONSULT BIRGITTA EMILSSON. Redovisning i Norberg

Specialitet:

Redovisning i Norberg.