Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på BERGMANS MÖBLER I JÖNKÖPING AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

MÖBLER I JÖNKÖPING

BERGMANS MÖBLER I JÖNKÖPING AB

Verksamhetsbeskrivning:

Möbler i Jönköping. Bergmans Möbler är ditt självklara val när det gäller möbler i Jönköping. Med över 40 år i branschen är vi en fullsortimentsbutik inom möbler och heminredning. Hos oss kan du möblera hemmets alla rum efter din egna personliga stil. För mera information om våra möbler i Jönköping vänligen besök vår hemsida www.bergmansmobler.se.

Om Bergmans Möbler 

Bergmans Möbler är ett familjeföretag i Jönköping med över 45 år i branschen. Vi är en fullsortimentsbutik inom möbler och heminredning och våra nästan 2.500 kvadratmeter på Herkulesvägen 8 erbjuder det mesta för ett komplett inrett hem.

Vi strävar efter att alltid ha bra priser, hålla en hög service och ge våra kunder ett personligt bemötande. Företaget har 16 st. anställda, 10 st. som arbetar i butiken och 5 st. som arbetar med lager, utkörning och montering.

Stor erfarenhet

Vi som arbetar på Bergmans Möbler har många års erfarenhet av möbler. Många av oss har arbetat här i 15-20 år. Vi törs våga säga att vi vid det här laget känner varandra och att vi är ett starkt sammansvetsat team. Vi tror det märks när du kommer och besöker oss.

Om vårt sortiment

Hemmet är inte endast en plats där vi äter och sover utan en plats där vi finner välbehag och inspiration i vardagen. Vi tror på mångfald och erbjuder ett brett sortiment för ett komplett inrett hem. Med vårt sortiment kan du möblera hemmets alla rum efter din egna personliga stil. Ett hem för fest, gemenskap, arbete och vila.

På vår hemsida visas ett urval av vårt sortiment. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning samt för eventuella skrivfel, konstruktions-, sortiment- och andra förändringar.
 

Företagsinformation:

Org.Nr

556457-1049

Län

Jönköpings län

Besöksadress

HERKULESVÄGEN 8, 553 03, JÖNKÖPING

Telefon

036-719550

E-post

jonkoping@bergmansmobler.se

Fax

036-713745

GregerBergman,VD/HögstAnsvarig

Allmän beskrivning:

Historik

Sjudolf Bergman startade Bergmans Möbler med egentligt startår 1966. Då med läge i närheten av Sofiakyrkan. Idag återfinns vi på Herkulesvägen 8, mitt emot ICA Maxi stormarknad.

Sedan starten har Bergmans Möbler utvecklats till en blomstrande verksamhet med hög proffesionalism och ett stort utbud av möbler och inredningsdetaljer.

Slogan:

VÄLKOMMEN TILL BERGMANS MÖBLER

Specialitet:

MÖBLER I JÖNKÖPING