Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på BIZZLIGHT AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 10 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Ocean Led

BIZZLIGHT AB

Verksamhetsbeskrivning:

Ocean Led  undervattensljus, dessa är indelade i fyra olika grupper. Amphibians, Undervattensljus för aktern på mindre båtar - Flush Mount, Undervattensljus för montering på sidorna av större båt eller YACHT. - Thru Hull, undervattensljus för aktern på större båtar eller YACHT - Tillbehör, fästen, kablar mm som du kan behöva vid specialmonteringar. Mer om detta finns att läsa på vår hemsida.

Bizzlight AB säljer högkvalitativt och driftsäkert ljus för olika användningsområden och funktioner. Vi har satsat på energieffektiva lösningar. Det gör att du som kund får maximalt med ljus i förhållande till strömförbrukningen. Samtidigt sparar vi på miljön genom så låg energiförbrukning som möjligt i förhållande till maximal ljusstyrka.

Vår affärside
Bizzlight erbjuder energieffektiva och miljövänliga belysningslösningar anpassade till såväl företag som organisationer och privatpersoner.

Var finns vi?
Vårt huvudkontor finns i Åkersberga utanför Stockholm. Du handlar enkelt av oss i vår Web-shop eller genom att ringa eller maila till oss.

Företagsinformation:

Org.Nr

556431-3103

Län

Stockholms län

Besöksadress

EKTORP 8, 184 70, ÅKERSBERGA

Telefon

0761-080395

E-post

info@bizzlight.se

070-6989598

Allmän beskrivning:

Bizzligt säljer energieffektiv belysning och andra energieffektiva produkter. Bizzlight är både Web-shop och företagsförsäljning.

Vi har ingen butik förutom hemsidan men vi gör gärna besök hos företag och berättar vad vi kan erbjuda. Vi har byggt flera speciallösningar efter våra kunders önskemål. Ni hittar vår akontaktuppgifter på hemsidan . Bizzlight AB

Bilder:

Slogan:

Vi har ljus för alla typer av mörker!

Specialitet:

Ocean Led