Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på BJÖRHOLMENS MARINA AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Pensionat i KLÖVEDAL

BJÖRHOLMENS MARINA AB

Verksamhetsbeskrivning:

Pensionat i Klövedal. Björholmens Marina erbjuder hotell och andra boenden på västkusten, Tjörn. Fly storstaden och koppla av i skärgårdsmiljö med en helg hos oss.

Längst ut på Tjörns Nordvästra udde, där vägen slutar och havet tar vid, finner ni Björholmens Marina.
Även om halvön vi ligger på är liten så har vi gott om plats. Här bor ni i ombonat inredda rum med orörd utsikt över havet. Man mår bra hos oss! Kanske är det för att boendet ligger på bryggkanten, för att vårt stolta kök är baserat på råvaror från trakten eller för att man känner sig extra avslappnad efter ett besök i den vedeldade bastu?
Vi tar emot er året runt!

Företagsinformation:

Org.Nr

556369-1947

Län

Västra Götalands län

Besöksadress

BJÖRHOLMEN 451, 471 91, KLÖVEDAL

Telefon

0304-663993

E-post

guest@bjorholmensmarina.se

Mobil

070-3663980

Fax

0304-663956

0304-663900

0304-663995

0304-663991

0304-663900

0304-663995

0304-663991

Allmän beskrivning:

Pensionat i Klövedal. Vårt läge och omgivningarna är unika. Här finns de bästa förutsättningarna för att skapa en riktig fin plats bland klipporna, vid havet där man bara vill vara. Hit beger man sig för att få tid till vila, för att njuta av stillheten, färgerna och naturen.
Vi försöker ge dig de bästa förutsättningarna för denna upplevelsen. Det skapar vi genom att ha omkring oss en ombonad och trivsam miljö. Vi har därför byggt upp ett designat naturboende med tillhörande härliga umgängesrum. Till detta serverar vi god mat. Vi tror inte på överdådighet och lyx. Det hör ej hemma här. Istället försöker vi skapa en genomgående bra och trivsam standard!
Aktiviteter, i den mån man söker detta, finns i den lilla skalan. Om ni vill ta en cykeltur och uppleva områdena omkring har vi cyklar att hyra. Pilane skulpturutställning ligger endast 3km bort, ett måste! Vidare finns fantastiska möjligheter till promenader och bad. På hösten arrangerar vi Hummer helger, på vintern träffas vi runt julbordet. Det lever året om på Björholmens Marina!
Möjligheterna till längre turer är mycket goda. Man ska inte missa ett besök på Nordiska Akvarellmuseet, Havets Hus och/eller Nordens Ark.
Tjörn har vidare blivit ett välkänt utflyktsmål för att se god konst på de många gallerierna. Ibland ser vi motiv från omgivningarna och inte sällan ser vi ett staffli resas upp i trakterna runt Björholmen.
För större sällskap ordnar vi arrangemang med utflyktsbåtar m.m. Lokalerna ger redan idag möjligheter för festarrangemang för upp till ca 110 sittande personer.
Välkomna året runt!

Slogan:

BJÖRHOLMENS MARINA AB. Pensionat i KLÖVEDAL

Specialitet:

BJÖRHOLMENS MARINA AB. Pensionat i KLÖVEDAL