Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Bjursås Bilservice AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Bilverkstad Bjursås

Bjursås Bilservice AB

Verksamhetsbeskrivning:

Bilverkstad Bjursås. Välkommen till Bjursås Bilservice AB.

MECA Bjursås är en franchisetagare inom MECA-koncernen. Tillsammans med systerbolaget MECA Falun drivs företaget sedan en tid tillbaka i ny regi med ny ägare. Bjursås Bilservice är ett välkänt landmärke för de flesta Bjursbor sedan långt tillbaka, och med en avknoppning i Falun tar man det hela ytterligare ett steg mot ännu bättre service och kvalitet.

Med det nya ägarskapet satsas vi riktigt hårt på högsta kvalitet till schyssta priser. Att Bjursås Bilservice och Falu Bilservice har fått den stora äran att stoltsera med MECAs kända logotyp visar också att vi är en märkesverkstad att räkna med här i Dalarna.

Vi kan nästan alltid leverera reservdelar till din bil som innefattas av garantin. Dessutom har vi en samling riktigt duktiga mekaniker med olika bredd och kompetens, något som gör att vi alltid har rätt man på rätt plats när vi servar eller reparerar din bil – oavsett märke.

Du kan alltid känna dig trygg när du ska lämna in din bil hos oss. Vi vet vad som ska göras, och vi vet vad det ska kosta. Välkommen in!

Mer info hittar ni på www.mecabjursas.se

Företagsinformation:

Org.Nr

556166-6412

Län

Dalarnas län

Besöksadress

Storvägen 21, 790 21, BJURSÅS

Telefon

023-50000

FAX

023-51287

E-post

bjubil@bjubil.se

Slogan:

Välkommen till Bjursås Bilservice. Bilverkstad Bjursås

Specialitet:

Bilverkstad Bjursås