Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på BRF Hagelbössan upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 10 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Lägenheter i Västervik

BRF Hagelbössan

Verksamhetsbeskrivning:

Lägenheter i Västervik. Bostadsrättsföreningen Hagelbössan ligger beläget i södra delen av Västervik, omgärdat av skog och natursköna platser. Områdeskontoret ligger i hus 42C

Området startades med byggnation av hus 38 den 1 juni 1968, sista huset som byggdes på området var hus 32 som färdigställdes den 15 mars 1969, då hade totalt 7 hus byggts och 119 lägenheter färdigställts.

Området är lugnt och städat, och det passar alla åldersgrupper. En väl fungerande och ansvarskännande styrelse strävar efter att medlemmarna ska känna ett lugnt och fredat boende på området. Denna styrelse väljes av medlemmarna under ett årsmöte.

Barnen kan tryggt leka på våra gårdar då bommar förhindrar onödig fordonstrafik. Boende kan, vid behov, låsa upp dessa grindar med nyckel för transport av skrymmande eller tyngre föremål.

Företagsinformation:

Org.Nr

733600-1149

Län

Kalmar län

Besöksadress

Markörgatan 42 C,, 593 51, VÄSTERVIK

Telefon

0702495960

E-post

BRFHB@hagelbossan.se

Ordförande

0702-495960

Kontor/fax

0490-18805

Allmän beskrivning:

Lägenheter i Västervik. Dessutom kan medlemmarna i föreningen hyra extra förråd, parkeringsplats med eller utan el, garage. Även hobbyrum finns i viss utsträckning till uthyrning. Dessa objekt får hyras med stöd av gällande kölistor. Bra inomhusutrymmen finnes också för cyklar och barnvagnar. Ett övernattningsrum finns att hyra.

Föreningen innehar även en släpkärra som kan hyras av medlemmar för en billig penning. Områdeskontor vid 42C

Slogan:

Bostadsrättsföreningen Hagelbössan. Lägenheter i Västervik

Specialitet:

Lägenheter i Västervik