Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Brf Strömsundshus 1 upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 10 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Bostäder Strömsund

Brf Strömsundshus 1

Verksamhetsbeskrivning:

Bostäder Strömsund. Välkomna till Brf Strömsundshus 1.

Ta hand om huset. Och dig själv!

Riksbyggen har 70 års erfarenhet av att fastighetsförvaltning. Vi har använt den erfarenheten till att sätta samman färdigsydda paketlösningar men erbjuder också möjligheten för er förening att ställa samman ert eget tjänstepaket.

Paketlösningar
Alla föreningar har olika förvaltningsbehov. Vi har använt vår erfarenhet inom förvaltningsområdet och grupperat våra tjänster i tre paket; Mini, Bas och Komplett. Klicka på bilden för att få en översikt som hjälper dig att avgöra vilket paket er förening har behov av.

Våra tjänsteområden

Ekonomisk förvaltning
Redovisnings- och finansieringstjänster som säkerställer korrekt och effektiv hantering av fastighetens ekonomi, hela vägen från avisering till bokslut.

Teknisk förvaltning
Professionell underhållsplanering, energioptimering och löpande drift som långsiktigt stärker fastighetens värde.

Fastighetsservice
Effektiv och omsorgsfull daglig tillsyn och skötsel som stärker värdet av er fastighet. Arbetet avser såväl utemiljö och hus som tekniska installationer.

Ombyggnad
Alla hus åldras inte med värdighet men med Riksbyggen som fastighetsförvaltare och partner i tider av ombyggnationer så ökar förutsättningarna. Den tekniska livslängden i fastighetens olika delar såsom tak, fasader, trapphus och avloppsledningar varierar men de har alla gemensamt att när det väl är dags att byta så krävs ett omfattande arbete.

Vi utvecklar och förvaltar
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar attraktiva boendemiljöer i nyproduktion. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare, med bostadsrättsföreningar och kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder.

Vår verksamhet finns över hela landet, och vi verkar tillsammans med våra förtroendevalda, engagerade medarbetare och våra boende.

Riksbyggens styrka ligger i att vi finns med hela vägen – från möjligheten att börja bospara hos oss till första spadtaget och hela vägen till den dagliga förvaltningen. Vi utvecklar bostäder med de boende och förvaltningens bästa för ögonen och våra förvaltare har fördelen av att redan känna till de bostäder de tar över ansvaret för.

Företagsinformation:

Org.Nr

716414-5331

Län

Jämtlands län

Besöksadress

Risselåsvägen 90, 833 35, STRÖMSUND

Telefon

0670-12680

E-post

sveeboda@gmail.com

Mobil

0702-587146

Fax

0670-12681

Bilder:

Slogan:

Välkommen till Brf Strömsundshus 1. Bostäder Strömsund

Specialitet:

Bostäder Strömsund