Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Bysnickar'n Öbergs Bygg upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Bygg Arvika

Bysnickar'n Öbergs Bygg

Verksamhetsbeskrivning:

Allt inom Bygg. Renoveringar, nybyggnation, finsnickeri. Här få du hög service bra priser. Vänligen ring in för prisförslag och för referenser på 0705-899562

Allmänt om byggteknik:

Byggteknik eller byggnadsteknik handlar i stort om att skapa byggnader och infrastruktur. Inom byggnadstekniken ryms många olika delområden, som byggnadskonstruktion, geoteknik, byggnadsekonomi, byggnadsutformning, arkitektur, visualisering och trafikplanering.

Byggindustri är en industrigren som innefattar verksamhet inom byggande och kan sammanfattas med byggföretag som tillverkar hel- eller halvfabrikat eller uppför kommersiella eller icke-kommersiella fastigheter.

Ett byggföretag är ett företag som huvudsakligen ägnar sig åt byggnadsverksamhet, för egen (egen regi) eller för andras räkning.

Byggherren är alltid skyldig att utse lämplig byggarbetsmiljösamordnare dels för planering och projektering av byggnads- och anläggningsarbetet, dels för utförandet av arbetet. Byggarbetsmiljösamordnare ska ha den utbildning, kompetens och erfarenhet som behövs för att kunna utföra sina arbetsuppgifter. Krav på utbildning av byggarbetsmiljösamordnare träder i kraft den 1 januari 2011.

Företagsinformation:

Org.Nr

556892-2586

Län

Värmlands län

Besöksadress

Berga Björkebo, 670 20, GLAVA

Telefon

0570-403 46

E-post

bysnickarn@hotmail.com

Mobil

0705-899562

Allmän beskrivning:

Ring för offert!

Bilder:

Slogan:

Välkommen till Bysnickar´n Glava AB

Specialitet:

Bygg Arvika