Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Cama Konsult AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 10 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Arbetsmiljö Skåne

Cama Konsult AB

Verksamhetsbeskrivning:

Arbetsmiljö i Skåne. Välkommen till Cama Konsult AB

Vi erbjuder miljö, kvalitet, riskhantering, arbetsmiljöledning och arbetsmiljö i Skåne . För mer info vänligen besök våran hemsida www.camakonsult.se

Om oss
Cama Konsult AB grundades 1988 och företagets verksamhet var från början främst inriktad mot utveckling av affärssystem.

Två företag i ett
Vi är ett familjeägt företag, som idag drivs med två "olika" verksamhetsinriktningar. CAMA Konsult AB grundades 1988 och företagets verksamhet var från början främst inriktad mot utveckling av affärssystem. Företagets verksamhet har dock under årens lopp ändrat karaktär; från systemutveckling till konsult- och utbildningsverksamhet inom områdena kvalitet, miljö, it och management.

1998 utökades vår verksamhet till att även omfatta områdena webbutveckling, multimedia, trycksaker och grafisk profil.

Idag bedriver vi båda dessa två olika verksamhetsinriktningar under samma tak - två företag i ett!

Välkommen att besöka vår hemsida www.camakonsult.se

Företagsinformation:

Org.Nr

556324-0034

Län

Skåne län

Besöksadress

Malmövägen 503:23, 233 64, BARA

Telefon

040-446060

E-post

info@camakonsult.se

Maud Engblom, VD/Högst Ansvarig

0703-219307

Allmän beskrivning:

Webblösningar
Vi producerar professionella webbplatser och vänder oss främst till små och medelstora företag och organisationer. Vår affärsidé är att erbjuda kvalificerade webblösningar till attraktiva priser, och vi kan erbjuda våra kunder allt från enkla statiska hemsidor och tillfälliga kampanjsajter till avancerade webb- och/databaslösningar.

Ge rätt intryck
Det är viktigt att göra ett gott första intryck och att få fram sitt budskap. Design, struktur, kommunikation, teknik - allt viktiga ingredienser för ett lyckat resultat. Vi engagerar oss i våra kunder och hjälper företag att kartlägga behov och ta fram skräddarsydda användarvänliga lösningar som fungerar - idag och i morgon.

För att kunna erbjuda våra kunder bästa tänkbara service och skapa lösningar anpassade för varje enskild kund, har vi har ett brett kontaktnät och samarbetar med skribenter, fotografer, filmare och även andra webbyråer.

Håll webbplatsen vid liv
Utan ny och uppdaterad information dör webbplatsen. Ett vanligt fel är att när en webbplats väl är skapad låter man den vara. Samma - med tiden kanske inaktuell - information får ligga kvar år ut och år in, och hemsidan går från att vara en tillgång till att vara en belastning istället.

Vi kan erbjuda alla våra kunder verktyg som gör det enkelt att uppdatera webbplatsen - utan att behöva kunna HTML eller någon programmering.

Du kan påverka allt innehåll på sidan och till exempel enkelt ladda upp bilder och pdf-dokument. Text- och bildhantering sker via ett Word-liknande gränssnitt som är enkelt att använda och innehåller alla de funktioner man kan tänkas behöva.

Teknik får aldrig bli ett självändamål
Teknik får aldrig bli ett självändamål, tvärtom - den tekniska lösningen ska anpassas efter de behov man har, och den information om och bild av företaget som man vill förmedla på webbplatsen.

Vår mångåriga kunskap och erfarenhet av webbprojekt av varierande storlek och omfattning utgör en stabil grund - och en garanti - för ett lyckat slutresultat.

Vi är inte nöjda förrän kunden är det
Vår affärsidé är att erbjuda våra kunder kvalificerade webblösningar till attraktiva priser. Baserat på uppdragets karaktär och omfattning erbjuder vi både fast pris eller debitering per timme/dag.

Utifrån vår gemensamma behovsanalys gör vi en noggrann kostnadskalkyl och upprättar även en tidplan så att ni som kund slipper obehagliga överraskningar och alltid i förväg vet om alla kostnader och tidsåtgången.

Genom hela projekttiden informerar vi kontinuerligt om dess fortskridande, och vi är måna om att hela tiden ha en öppen och givande kommunikation med våra kunder.

Allting dokumenteras och naturligtvis ingår utbildning och dokumentation för de olika verktyg och funktioner som webbplatsen kommer att innehålla - vi är inte nöjda förrän kunden är det!

Bilder:

Slogan:

Välkommen till Cama Konsult AB. Arbetsmiljö i Skåne

Specialitet:

Arbetsmiljö i Skåne