Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Carlscrona VVS AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

VVS Karlskrona

Carlscrona VVS AB

Verksamhetsbeskrivning:

Vvs Karlskrona. Välkommen till Carlscrona VVS.

Vi är ett företaget som kan värme, vatten och sanitet! Vi erbjuder våra kunder professionellt arbete på allt inom VVS-teknik, t.ex. badrumsrenovering, värmepump och stambyte. Ta hjälp av våra rörmokare för installation av värme och vatten.

Sänk era energikostnader! Använd miljövänlig energi! Vi hjälper dig och erbjuder helhetslösningar för installation av berg-värmepumpar från borrning till igångkörning luft/vatten-värmepump från installation till igångkörningskompletta lösningar med solvärme kombinerat med värmepump

Carlscrona VVS erbjuder rörarbeten för kyla, värme och sanitet för t.ex. stambyte, ombyggnad, tillbyggnad, värme och kylcentraler. Vi vill bygga upp ett förtroende hos våra kunder och hela tiden sträva efter hög kvalitet!

Vi levererar rätt pris i rätt tid till alla kunder i Karlskrona)!Våra servicebilar som du ser på stan är alltid välutrustade och sorterade för alla typer av förekommande arbeten.

Välkommen till Carlscrona VVS!

Företagsinformation:

Org.Nr

556817-6266

Län

Blekinge län

Besöksadress

Esketorpsvägen 8, 370 24, NÄTTRABY

Telefon

0708-384063

E-post

zigge@carlscronavvs.se

Jocke

0708-430509

Allmän beskrivning:

VVS är en förkortning som står för värme, ventilation och sanitet. VVS betecknar dels en bransch i byggsektorn, dels de tekniska system i byggnader som planeras, projekteras och utförs av branschen, inklusive de produkter som då används.

VVS omfattar i första hand system i fastigheter för inomhusklimatet och för vattenförsörjning och avlopp samt styr- och övervakningssystem för detta. Till VVS räknas ofta även system för tryckluft, gaser inom sjukhus och industrier, vattensprinkler m.m.

USA används dels förkortningen HVAC (Heating, Ventilating, Air conditioning), dels plumbing för de två branscher som motsvarar VVS. I Storbritannien används termen "Building Services", som där även omfattar elinstallationer.

Bilder:

Slogan:

Välkomna till Carlscrona VVS AB. VVS Karlskrona

Specialitet:

VVS Karlskrona