Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Caverion Sverige AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Elektriker Gotland

Caverion Sverige AB

Verksamhetsbeskrivning:

Elektriker Gotland. Välkomna till Caverion Sverige AB.

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster används bland annat i kontor, butiksfastigheter, bostäder, offentliga lokaler, industrianläggningar och infrastruktur, Vi avser att bli den ledande leverantören av avancerade och hållbara livscykellösningar. Vår styrka ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden för livscykeln hos fastigheter och industrianläggningar.

Caverion - en rikstäckande partner.
Med drygt 4000 professionella medarbetare på nära 100 orter runt om i Sverige, kan vi erbjuda en kombination av lokal närvaro, hög servicenivå och expertis inom våra kompetensområden. Genom att sätta ett rikstäckande avtryck har vi möjligheten att vara en stabil och närvarande partner, och erbjuda våra kunder en ansvarsfull och kontinuerlig service oavsett var deras verksamhet är placerad.

Ett globalt helhetsperspektiv.
På samma gång garanterar vår globala styrka att våra kunder är försäkrade om den bästa servicen och tjänsterna till rätt värde och rätt förutsättningar - ett samarbete och partnerskap med kunden i fokus.

Vi strävar efter att erbjuda hållbara och innovativa lösningar, och kan erbjuda våra kunder en eller ett fåtal tjänster. Vi tar också ansvar för hela processer och tillämpar ständigt ett livscykelperspektiv i det vi gör. När vi står för helhetsperspektivet och gör det vi är bäst på, kan våra kunder fokusera på sin kärnverksamhet.

Mer information hittar ni på vår hemsida www.caverion.se

Företagsinformation:

Org.Nr

556052-8753

Län

Gotlands län

Besöksadress

Lundbygatan 2, 621 41, VISBY

Postadress

Box 30155, 104 25, STOCKHOLM

Telefon

0498-288260

E-post

Info@caverion.se

Fax

0498-288279

Bilder:

Slogan:

Välkommen till Caverion. Elektriker Gotland

Specialitet:

Elektriker Gotland