Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Chassit Scandinavia AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Bildelar Öland

Chassit Scandinavia AB

Verksamhetsbeskrivning:

Bildelar & Reservdelar på nätet hittar du på Chassit.se

Inget bilmärke är för udda för Chassit! Som den svenska bilmarknaden ser ut är vår försäljning främst inriktad mot Volvo, Saab, VW. Audi, BMW, Ford, Opel. Skoda, Seat men inget bilmärke är för udda för oss.

Chassit AB är specialiserade på prisvärda bilchassidelar så som gasstötdämpare, chassifjädrar, coilovers, styrleder, bärarmar, hjullager, bromsbelägg och bromsskivor.

Två olika sortiment
Vi har 2 inriktningar: vårt sport/tuningsortiment med sportstötdämpare, sportfjädrar / fjädersänksatser, coilovers, sportbromssatser. Vårt standard sortiment med standard avpassade gasstötdämpare, standard samt HD/lastfjädrar, styrleder, hjullager, länkarmar/bärarmar, allt till en kvalitet väl jämförbar med det som originalmonteras i bilen - men då våra inköps görs direkt från fabrik är priserna betydligt billigare. Dessutom är chassit AB generalagent för JR Sportluftfilter för hela Norden.

Företagsinformation:

Org.Nr

556807-0758

Län

Kalmar län

Besöksadress

Fabriksvägen 5, 387 36, BORGHOLM

Webbsida

www.chassit.se

Telefon

0485-77151

E-post

info@chassit.se

Allmän beskrivning:

Bromssatser, Coilovers, Sportluftfilter, Fjädersänksatser, Stötdämpare, Bränslepump, Dragkrok, Drivknut, Hjullager, Torkarblad, Väghållning, Sportstötdämpare, Lambdasond, Styrled, Oljefilter, Kupefilter, Tändspole, Reservdelar.

En auktoriserad bilverkstad använder sig för det första alltid av originalreservdelar. Detta gör att andrahandsvärdet på bilen hålls uppe. De reservdelar som används passar alltid perfekt, och måste inte ändras på något sätt. En auktoriserad verkstad har också en mängd olika specialredskap, som gör att de kan utföra reparationer och service på absolut bästa sätt. Dessa saker är krav för att man ska kunna bli auktoriserad märkesverkstad.

Bilder:

Slogan:

Välkommen till Chassit Bilverkstad i Borgholm, Öland!

Specialitet:

Bildelar Öland