Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på CONNY JOHANSSONS ÅKERI AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

ÅKERI UPPSALA

CONNY JOHANSSONS ÅKERI AB

Verksamhetsbeskrivning:

Åkeri Uppsala. Välkomna till Conny Johanssons Åkeri i Hållnäs

Vi är ett åkeri som utför markarbeten och anläggningsarbeten såsom grävningar, schktningar och transporter av jord, singel, mackadam och grus. 

Ett åkeri är ett företag som sysslar med transport av varor och styckegods. Företaget kan vara ett enmansföretag där en person äger en eller flera lastbilar. Han eller hon är sedan vanligtvis medlem i en transportfirma som i sin tur tillhandahåller kontakter med kunder som önskar en transport utförd. Man kan jämföra det här med taxinäringen där en enskild taxichaufför oftast äger sin egen bil, men är anställd av en taxicentral som kommenderar ut arbete. Ett åkeri kan också ha flera anställda och i sig stå för både bilar och körningar.

Markarbete är formandet av mark för att bygga upp ett kulturlandskap, eller uppföra en byggnad eller anläggning. För markarbete kan man använda handverktyg som spadar, eller anläggningsmaskiner som grävmaskiner. 

En anläggningsmaskin är ett motordrivet fordon eller en maskin som används för markarbeten, vägunderhåll, byggen och rivning. De brukar klassas som traktorer eller motorredskap. Eftersom denna typ av maskiner ofta ägs och brukas av företag som utför uppdrag på entreprenad används också begreppet entreprenadmaskin. Anläggningsmaskiner är ofta, särskilt om de är användbara för vägunderhåll, utrustade med varningslampor och lackerade i gult eller orange.

Företagsinformation:

Org.Nr

556393-6821

Län

Uppsala län

Besöksadress

HONUNGSVÄGEN 25, 819 30, SKÄRPLINGE

Telefon

0294-22173

E-post

cjakeri@gmail.com

Mobil

0705-673908

Fax

0294-22079

Magnus

0705-673908

Mattias

0706-578281

Conny

0703-453223

Slogan:

Välkomna till Conny Johanssons Åkeri i Uppsala. Åkeri i Uppsala

Specialitet:

Åkeri Uppsala, frakt