Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på CONNY SANDBERG BYGG & SERVICE upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Takarbeten Habo

CONNY SANDBERG BYGG & SERVICE

Verksamhetsbeskrivning:

Takarbeten Habo. CONNY SANDBERG BYGG & SERVICE erbjuder arbeten inom bygg, betongarbeten, grundarbeten och takarbeten i Habo.

För oss är det viktigt att era takarbeten Habo blir gjorda med ett bra och godkänt resultat då kvalite är ledordet för vår verksamhet, förutom takarbeten Habo utför vi det mesta inom byggverksamheten man kan behöva ha gjort. Vi utför även arbeten inom grundarbeten så som till exempel betongarbeten. Så behöver ni något av ovanstående arbeten utfört är det bara att slå mig en signal.  JAG UTFÖR ARBETET MED BRAVUR BÅDE SNABBT OCH LÄTT.

 

Artikel från Företags Magazinet

Hoppas på att sonen tar över
Företagaren Conny Sandberg är bondsonen som blev lärling på ett byggföretag för snart 30 år sedan. Han kom att arbeta i stora delar av landet inom bygg, främst i Stockholm och Göteborg, och även utomlands. Det största bygguppdraget utomlands var ett stort hotellbygge i ungerska Budapest där han arbetade med gips och inredning.
De första åren som egenföretagare var slitsamma med upp till 80 timmars arbetsvecka. I samma veva hjälpte han sin bror att starta eget. De arbetar mycket ihop och byter tjänster av varandra.

- Jag har aldrig haft ont om jobb, berättar Conny Sandberg.
Han är mycket mån om sina gamla kunder och tar sig inte an nya uppdrag om det skulle innebära att han inte har tid för dem. Därför tog han inga nybeställningar av husbyggen i vintras vilket innebar att han fick en något lugnare period i januari. Något han behövde efter alla uppdrag han skulle med innan juluppehållet.

Conny Sandberg Bygg och Service har en anställd och upp till tre inhyrda byggjobbare med F-skattsedel som jobbar på timme. Företaget har en bred nisch där gjutning av stora betongplattor är en av dem med uppdrag för flera husföretag. De åtar sig också anläggning av husgrunder, tak- och golvläggning, tillbyggnader, köksinstallering, sättning av kakel och klinkers i badrum med mera. Någon annonsering har företaget aldrig behövt använda sig av. Liksom många andra hårt arbetande företagare som har lyckats i sina respektive branscher återkommer han till vikten av att hela tiden göra bra jobb till kunden.

Inom ett år hoppas han kunna dra ned något på sin verksamhet. Rot-avdragen innebär mer kontorsarbete för honom som han avsätter tid åt på kvällar och helger. Men även om det är krävande med egen verksamhet och idel ringande telefoner så kan Conny ändå konstatera att företaget går bra och att det blev en bra vinst föregående år.
- Men jag tänker inte utöka utan istället ta det lite lugnare. Jag hoppas att min son, som idag är tolv år, en dag kan ta över företaget. Om han vill förstås. Jag ska jobba tills jag är 60, sedan hade jag tänkt lägga av. Det höga tempot börjar göra sig påmint på olika sätt. 

Företagsinformation:

Län

Jönköpings län

Besöksadress

NYGÅRD 1, 566 91, HABO

Telefon

0708-101634

E-post

sandberg.conny@telia.com

CONNY SANDBERG

070-8101634

Allmän beskrivning:

För oss är det viktigt att era takarbeten i Habo blir gjorda med ett bra och godkänt resultat då kvalite är ledordet för vår verksamhet, förutom takarbeten i Habo utför vi det mesta inom byggverksamheten man kan behöva ha gjort. Vi utför även arbeten inom grundarbeten så som till exempel betongarbeten. Så behöver ni något av ovanstående arbeten utfört är det bara att slå mig en signal.JAG UTFÖR ARBETET MED BRAVUR BÅDE SNABBT OCH LÄTT. 

Slogan:

VÄLKOMMEN TILL DIN BYGGMÄSTARE MED BRED KOMPETENS INOM TAKARBETEN OCH GRUNDARBETEN

Specialitet:

Takarbeten Habo, Grundarbeten i Habo, Bygg i Habo