Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på DESTINATION FUNÄSFJÄLLEN AB. upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

TURISTBYRÅ I HÄRJEDALEN

DESTINATION FUNÄSFJÄLLEN AB.

Verksamhetsbeskrivning:

Turistbyrå i Härjedalen. Funäsdalen är som livet borde vara. Ett tillstånd lika mycket som ett område. Skidområdet funäsdalen består av byarna Bruksvallarna, Fjällnäs, Funäsdalen by, Ljusnedal, Ramundberget, Tänndalen och Tännäs. Funäsdalen är också 140 familjeföretag som samarbetar för att du ska få en riktig fjällupplevelse. Här är verkligen allt på riktigt. Fjällen är höga och snön faller i stora mängder över en vacker bergstrakt, där människorna i generationer har anpassat livet efter naturen. Vill ni veta mera om Turistbyrå i Härjedalen vänligen ring eller besök våran hemsida.                

Företagsinformation:

Org.Nr

556169-2855

Län

Jämtlands län

Besöksadress

RÖROSVÄGEN 30, 840 95, FUNÄSDALEN

Telefon

0684-15580

E-post

info@funasdalen.com

Fax

0684-15586

VD Jonas Kojan

0684-15588

Allmän beskrivning:

Vid en turistbyrå kan turister och besökare på en ort eller plats få information om utflyktsmål, sevärdheter, evenemang, aktiviteter, och inte minst boende och restauranger. En turistbyrå kan även arrangera guidade turer. Ofta säljs också souvenirer.
Föreningen Turism i Sverige (FörTur) har sedan 1996 hand om auktoriseringen av turistbyråerna i Sverige. Föreningen har tagit fram en grönvit och en blågul i-skylt för olika kategorier av turistbyråer. Vanligen ordnar kommunerna turistbyråer.

Slogan:

Välkomna till Destination Funäsdalen

Specialitet:

Turistbyrå i Härjedalen