Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Din bilverkstad i Kalmar upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 10 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

bilverkstad i Kalmar

Din bilverkstad i Kalmar

Verksamhetsbeskrivning:

Välkommen till Din bilverkstad i Kalmar! bilverkstad i Kalmar.

Välutbildad personal och den bästa tänkbara utrustning står till förfogande när bilen lämnas in på vår verkstad. Vi utför aldrig några arbeten utan ett godkännande från bilägaren.

Vi utför det mesta inom bilreparationer samt försäljning och byte av däck, flesökning med mera.

ATT BYTA DÄCK
Däck ska förvaras svalt, torrt och mörkt. För att minska risken för sladd vid bromsning och vid sväng bör de däck som har det största mönsterdjupet eller bedöms ha det bästa väggreppet vara monterade bak på fordonet. Däcken med största dubbutsticket bör monteras bak. Detta gäller både fram- och bakhjulsdrivna bilar.

Vinterdäck
Dubbdäck får användas under perioden 1 oktober – 15 april. De får användas även före eller efter dessa datum om det är vinterväglag som motiverar användning av dubbade däck.

Vinterdäck eller annan likvärdig utrustning (t.ex. sommardäck med snökedjor på alla hjulen) skall användas under perioden 1 december – 31 mars när det är vinterväglag. Kravet gäller för personbil, lätt lastbil och buss med en totalvikt av högst 3,5 ton. Drar du släpvagn efter så gäller kravet även denna.

Vinterdäck kan vara både dubbade däck och så kallade odubbade friktionsdäck. Däcken ska vara särskilt framtagna för vinterkörning och märkta M+S, M-S, M.S., M&S, MS eller Mud and Snow.

För mer information ring eller besök oss gärna!

Företagsinformation:

Org.Nr

720611-6076

Län

Kalmar län

Besöksadress

franskavägen 20, 392 38, KALMAR

Postadress

Daléngatan 19 a lgh 1001, 392 38, KALMAR

Allmän beskrivning:

Trots utökade rostskyddsgarantier är det fortfarande många bilar som rostar. Vårt nordiska klimat är oehört påfrestande för dagens bilar. De flesta märken har brister i rostskyddet och bör kompletteras.

En rostskyddsbehandling borde var en själv klarhet på varje bil för att bevara bilens värde och upprätthålla krocksäkerheten. Varje bil har sina svaga punkter och då är det extra viktigt att just de skyddas. Vi har sprutschema för alla bilmodeller just för veta vilka områden som är mest känsliga. De delar som rostskyddas är, bottenplatta, hjulhus, hålrum i dörrar balkar m.m. Kom gärna in och rosttesta din bil för att se hur den ser ut undertill!

 

Välkommen!

Slogan:

Välkommen till Din bilverkstad i Kalmar!