Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på EKNA POLSKA SPOLKA Z.0.0 upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Byggkonsulter i Lammhult

EKNA POLSKA SPOLKA Z.0.0

Verksamhetsbeskrivning:

Byggkonsulter i Lammhult. Välkommen till Ekna Polska Spolka Z.O.O.
Vi jobbar med allt inom byggkonsulter och byggnadsteknik. Vi jobbar med kunder i Lammhult/Kronobergs län. Vi erbjuder även många tjänster inom byggkonsulter och byggnadsteknik.

Vi är experter på teknikkonsulter och byggnadsteknik.
Vi tar alla förekommande jobb inom branschen. Vi har god erfarenhet och ger dig som kund alltid den service du förtjänar inom konsultverksamheten.

Välkommen att kontakta oss redan idag på telefonnummer: 070-569 01 28 för frågor kring priser och/eller produkt/tjänste-utbud så lovar vi att behandla ditt ärende snarast möjligt. Välj rätt, välj oss..

Varmt Välkomna!

Företagsinformation:

Org.Nr

502061-8244

Län

Jönköpings län

Besöksadress

ÄLMEFALL, 360 30, LAMMHULT

Mobil

070-5690128

Marsäna Stadnicka

070-5690128

Allmän beskrivning:

En konsult eller ett konsultföretag är en person eller ett företag som tillfälligt hjälper ett annat företag, som saknar denna kompetens, med kvalificerade arbetsuppgifter, ofta inom teknik, ekonomi och liknande. Till exempel en byggkonsult som hjälper en uppdragsgivare att projektera en byggnad i enlighet med beställarens/uppdragsgivarens önskemål. Motivering för ett företag att ta in en konsult kan vara att få in expertkunskap inom ett område där man behöver det. Denna sortens konsult arbetar vanligen friare med egen utrustning och arbete åtminstone delvis i egna lokaler.

Vanligare är att det är ett alternativ till att anställa folk, ganska likt bemanningsverksamhet. I dessa fall brukar inte konsulten ha kompentens som inte företaget redan har. Arbetsledning, beviljande av ledighet mm tas oftast över av kund, något som brukar ses som en definition på personaluthyrning. Desstuom ansvarar kunden då vanligen för lokaler och utrustning, vilket gör att konsulten hela tiden arbetar i kundens lokaler. Sådana konsultuppdrag kan vara i åratal per person och kundföretag. De inleds ofta med en intervju, mer eller mindre likt en anställningsintervju. Fördelen för kundföretaget är att uppdraget lätt kan avslutas, när man behöver färre personer, och att konsulten lätt kan flyttas mellan olika avdelningar efter behov, vilket är svårare med anställda. Fördelen för konsultfirman eller bemanningsföretaget är att de kan ta betalt betydligt mer än vad de betalar ut till konsulten. Fördelen för konsulten är att det ofta leder till ett omväxlande arbetsliv, medan de negativa sidorna kan vara magsår, utbrändhet och hjärt- och kärlrelaterade sjukdomar pga den stress och ångest en osäker anställning och rotlöshet på arbetsplatsen kan medföra. För att vara attraktiva för sina anställda, erbjuds åtminstone de mer erfarna fast anställning. Det finns en regel i a-kassan, som innebär att den som arbetat åt ett bemanningsföretag inte får a-kassa mellan uppdrag om personen fortfarande står till bemanningsföretagets förfogande, något som även gäller konsultföretag. Detta finns för att avskräcka från tillfälliga anställningar per uppdrag.

Slogan:

Välkommen till EKNA POLSKA SPOLKA Z.0.0. Byggkonsulter i Lammhult

Specialitet:

Byggkonsulter i Lammhult