Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Eliassons Last & Transport AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Transport i Marsfjäll

Eliassons Last & Transport AB

Verksamhetsbeskrivning:

Transport i Marsfjäll . Eliassons Last & Transport erbjuder Anläggningstransport, Asfaltstransport, Grus, Lastning, Skogstransport, Åkeri m.m. För mer information så kan ni ringa oss så besvarar vi gärna era frågor

Lastbilsförare transporterar allt från byggmaterial, möbler och livsmedel till kemikalier, bränsle och levande djur. Det är ett självständigt yrke som kräver att man är bra på att planera och organisera sina uppgifter.

Att arbeta som lastbilsförare innebär att man har ett serviceyrke där den ensamma tiden bakom ratten bara är en del av arbetet. Lastning och lossning av gods innebär mycket kundkontakter och bemötandet av kunderna är viktigt. Lika viktigt är medvetenhet om regler inom säkerhets- och miljöområdet.

Transportsektorn är avgörande för att samhället ska fungera. Näringsliv och hushåll är beroende av effektiva transporter av varor och lastbilsförarna är viktiga länkar i den logistiken. Service- och säkerhetstänkande och förmåga att planera är några viktiga egenskaper hos en lastbilsförare.

Körningen och leveranser ska planeras i linje med de regler för rast och vila som gäller inom området. Majoriteten av lastbilskörningarna är korta men många svenska åkerier kör också på den internationella marknaden. 

Företagsinformation:

Org.Nr

556403-5508

Län

Västerbottens län

Besöksadress

Saxnäs 30, 910 88, MARSFJÄLL

Telefon

0940-70156

E-post

stefan.eliasson@hotmail.com

Mobil

070-5539602

Slogan:

Välkommen till Eliassons Last & Transport AB. Transport i Marsfjäll

Specialitet:

Transport i Marsfjäll, Asfaltstransport, Skogstransport