Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Evas Klippsalong upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Frisör i Forsheda

Evas Klippsalong

Verksamhetsbeskrivning:

Frisör i Forsheda. Evas klippsalong, vi erbjuder Frisör, frisörer, klippning, klippningar och hårvård.
Vi erbjuder allt inom hårvård på kundens begäran. Som en modern frisör i Forsheda gillar vi att bjuda på oss själva och värna om våra kunder. Så om det är en frisör i Forsheda du letar efter, har du kommit helt rätt!

Ursprungligen var herrfrisörerna barberare och hade som uppdrag att, inom sitt skrå, i städerna sköta männens hår och skägg, samt att i någon mån bidra till männens hygien genom badarverksamhet. Då barberarna hade skarpa instrument som rakknivar fick de också behandla sår och skador där kniven behövdes för läkning. Barberarna medföljde styrkorna under krig samt bistod officerare och soldater med fältsjukvård. De utförde då ingrepp som att öppna bölder, amputera lemmar samt förlösa kvinnor som följt männen i strid och inte kunde klara födandet själva.
I Sverige är det bland annat möjligt att utbilda sig till frisör vid gymnasieskolans Hantverksprogram. Det finns även många privata utbildningsalternativ.

För mer info vänligen ring.

Välkommen in i värmen!

Företagsinformation:

Län

Jönköpings län

Besöksadress

STORGATAN 37, 330 12, FORSHEDA

Telefon

0370-81416

Allmän beskrivning:

Frisör = Frisör är ett yrke där utövaren klipper, behandlar och vårdar kundernas hår. En äldre benämning på yrket är barberare. Beroende på kundens könstillhörighet indelas yrket i damfrisör och herrfrisör. En kvinnlig utövare av yrket kan även kallas frisörska (vardagligt frissa). En herrfrisör utför även rakning och skäggvård.
En frisör arbetar vanligen på en frisersalong. Många frisörer är egenföretagare och det är vanligt förekommande att de hyr en plats (stol) i en större frisersalong. Frisörer använder ofta förkläde i sin yrkesutövning. Anledningen är bland annat att minska kontakten med olika kemikalier och kundernas hår.
I Sverige är det bland annat möjligt att utbilda sig till frisör vid gymnasieskolans Hantverksprogram. Det finns även många privata utbildningsalternativ.

Slogan:

Välkommen till Evas Klippsalong

Specialitet:

Frisör i Forsheda.