Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på FAA Construction Sweden AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 10 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Dykeri Växjö

FAA Construction Sweden AB

Verksamhetsbeskrivning:

Dykeri i Växjö

Välkommen till FAA Construction Sweden AB!

Vi är FAA Construction Sweden AB, entrepenad och dykeriföretag. Vi är ett företag i stark utveckling. Vi har huvudkontor i Vislanda. Vi har också lokalkontor i Växjö. FAA strävar efter kvalitet,långsiktiga kundrelationer och stor bredd inom verksamhetsområden.

Vår vision är att FAA ska bli synonymt med Kommuner & polis och i privata infrastruktur i Europa och valda delar av övriga världen. FAA arbetar i många fall operativt som den enhet som får samman kompetenser i olika entreprenader. FAA har alla nödvändiga resurser och kompetenser för att arbeta både som totalentreprenör såväl som underentreprenör.

Vår affärside är att utveckla FAA varumärke och med syfte att skapa en kompetent och kraftfull aktör inom räddningsdyk & Infrastruktur.

 

Företagsinformation:

Org.Nr

556928-5009

Län

Kronobergs län

Besöksadress

Elnarydsvägen 34, 342 51, VISLANDA

Telefon

070-3003747

Allmän beskrivning:

Vår marknad är industri-, räddningstjänst-, kommun, försäkringsbolag-, polis- samt shippingindustrin i Europa och valda delar av övriga världen. Uppdragen varierar från marina anläggnings- och dykeriuppdrag till konsultuppdrag inom dom olika omvärlden. Vi erbjuder marknaden genomtänkta, flexibla och effektiva lösningar helt med kunden i fokus. Medlet är professionell kompetens kombinerad med hög servicegrad.

Specialitet:

Dykning Växjö