Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på FÅRÖSUNDS MARINELEKTRONIK upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 10 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

MARINELEKTRONIK PÅ GOTLAND

FÅRÖSUNDS MARINELEKTRONIK

Verksamhetsbeskrivning:

Marinelektronik på Gotland . Fårösunds marinelektronik, vi erbjuder elektronik, marinelektronik och marinelektronik på Gotland . För mer info vänligen ring 070-551 26 82


Marinelektroniken är våran specialitet.
Bengt har jobbat med elektronik i över 10 år ner på komponentnivå och kan reparera det mesta.

Vi utför installationer och reparationer till ett bra pris, stora som små arbeten.

Vi håller oss till produkter som vi vet är av bra kvalitet och märken med bra service.

Vad är elektronik?

Elektronik, är den gren av elektrotekniken som bygger på elektroners rörelse i vakuum, gas eller fasta material (som halvledare). I både amerikanskt och europeiskt språkbruk omfattas även användningen av elektroniska komponenter, inom exempelvis radio, television, datateknik, kommunikation, informationsteknik och mätteknik.

Traditionellt betecknas elektrisk apparatur utan aktiva komponenter som ej elektronisk. Exempel på icke-elektronisk utrustning är därför värme-element, elmotorer och enklare elkraftöverföring.

Elektroniken har en central roll i den pågående "informationsrevolutionen" eftersom datorer och annan kringutrustning är uppbyggd av olika elektroniska komponenter.

Företagsinformation:

Län

Gotlands län

Besöksadress

BROUNGSVÄGEN 5, 624 62, FÅRÖSUND

Telefon

0498-221634

Mobil

070-5512682

Lennart Larsson, VD/Högst Ansvarig

070-5512682

Allmän beskrivning:

Vi hjälper dig att välja rätt utrustning till båten oavsett det gäller navigation, el/laddning, larm/övervakning, kyla eller värme mm. Som största oberoende försäljnings- och installationsföretag med alla större varumärken, kan vi ge dig fördelar respektive eventuella nackdelar med en viss vara/system.

Vi utför även arbeten i Fårösund eller var er båt nu befinner sig -allt för att tillgodose era önskemål och krav på tillgänglighet. Vi finns där för er när ni skall köpa ny båt, om ni har tankar på att renovera eller byta ut båtens elektronik. Låt oss ta helhetsansvaret för de tekniska/elektriska problem eller de frågeställningar som kan dyka upp ombord.

Vi erbjuder driftsäkerhet, trygghet och säkerhet -allt med högsta estetiska krav. Vi är auktoriserade installatörer för alla de vanligast förekommande varumärkena inom marinelektronik. Vi har många års erfarenhet av livet till sjöss och vi vet vad som är viktigt för en trivsam och säker tillvaro ombord.

Slogan:

Välkommen till Fårösunds marinelektronik

Specialitet:

Marinelektronik på Gotland, elektronik