Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Farouk Bilverkstad i Helsingborg upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Bilmekaniker i Helsingborg

Farouk Bilverkstad i Helsingborg

Verksamhetsbeskrivning:

Välkommen till Farouk Bilverkstad i Helsingborg! Bilmekaniker i Helsingborg.

I Helsingborg finns det 91 bilverkstäder som utför bilreparation eller bilservice Farouk Bilverkstad är en av dem bättre på bilreparationer. Då både pris men även vilka bilar som repareras kan variera mellan bilreparatörerna kan det vara bra att kolla med andra inom bilreparation i Helsingborg eller på orter i närheten.

Trots utökade rostskyddsgarantier är det fortfarande många bilar som rostar. Vårt nordiska klimat är oehört påfrestande för dagens bilar. De flesta märken har brister i rostskyddet och bör kompletteras.

En rostskyddsbehandling borde var en själv klarhet på varje bil för att bevara bilens värde och upprätthålla krocksäkerheten. Varje bil har sina svaga punkter och då är det extra viktigt att just de skyddas. Vi har sprutschema för alla bilmodeller just för veta vilka områden som är mest känsliga.

De delar som rostskyddas är, bottenplatta, hjulhus, hålrum i dörrar balkar m.m. Kom gärna in och rosttesta din bil för att se hur den ser ut undertill!

Kontakta oss gärna för information eller frågor!

Företagsinformation:

Län

Skåne län

Besöksadress

FLORETTGATAN 14, 254 67, HELSINGBORG

Telefon

042159719

E-post

farouk.i.live@.se

Mobil

070-7308546

Allmän beskrivning:

Rekonditionering

Efter rekonditionering ser bilen ut som ny igen. Både lack och interiör måste underhållas för att öka bilens livslängd. Är inte bilen lackkonserverad bör man lägga på vax minst två gånger om året.
 

Välkommen!

Slogan:

Välkommen till Farouk Bilverkstad!