Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Frank Söderlund AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Högtryckstvättning Hallsberg

Frank Söderlund AB

Verksamhetsbeskrivning:

Högtrycksspolning i Hallsberg. Välkommen till Frank Söderlund Högtrycksspolning.

En högtryckstvätt används huvudsakligen till rengöring och fungerar genom hydromekanisk avverkning samtidigt som vatten och rengöringsmedel löser smuts och fett. Förutom ett traditionellt spruthandtag finns tillbehör för olika typer av uppgifter såsom altan- och fasadtvätt eller rör- och avloppsrensslang.

Högtryckstvättar kan indelas i två huvudtyper, kall- eller hetvattentvättar. Kallvattentvättar kan användas med varmt eller kallt vatten. Hetvattentvättar är generellt dyrare och värmer kallt vatten för att effektivare lösa smuts och fett. Ofta sker uppvärmning genom förbränning av t.ex. diesel.


Högt tryck och effektiv rengöring gör att utrustningar med goda prestanda kan spara upp till 80% av den vattenförbrukning som en vanlig vattenslang med bevattningsmunstycke skulle använt för samma uppgift. [1] inblandning av i vattnet och begränsat behov av rengöringsmedel bidrar ytterligare till att högtryckstvätten kan reducera miljöpåverkan för många rengöringsuppgifter.

Företagsinformation:

Org.Nr

556356-1751

Län

Örebro län

Besöksadress

Stortorget 1, 694 21, HALLSBERG

Postadress

Box 49, 694 21, HALLSBERG

Telefon

0582-164 18

Mobil

0706-68 24 47

Frank Söderlund

0706-682447

Allmän beskrivning:

Befinner du dig i Hallsberg och behöver hjälp med Stall, Fjäderfä, Högtrycksspolning eller högtryckstvätt så har du hittat helt rätt!

Frank Söderlund har lång tids erfarenhet inom högtrycksspolning och är känd för sitt fantastiska resultat. För mer information angående priser och bokning kan du kontakta honom på tel nr 0706-68 24 47/0582-164 18 och där kan du även få mer information om det du undrar.

Välkommen!

Slogan:

Välkommen till Frank Söderlund

Specialitet:

Högtrycksspolning

Branscher: