Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på FRISÖR JENSEN upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Frisör i Halmstad

FRISÖR JENSEN

Verksamhetsbeskrivning:

Frisör i Halmstad. Frisör Jensen, perukmakare, tupé och frisör i Halmstad. Besök gärna våran hemsida för mer information.

Välkommen till oss för personlig sevice
Vår salong har 2 st morderna arbetsplatser,var av en avskärmad, där vi tar emot kunder från landstinget samt privat för hårersättning.

Vi erbjuder Professionell hårvård med inriktning på toupe och peruker inklippning samt färgning. Vi utför även hem besök enl överenskommelse.

ÖPPET TIDER

Tisdag - fredag kl 10.00 - 18.00
Måndagar stängt, då besöker vi kunder i regionen.

Vi är Specialister när det gäller hårersättning peruker toupéer samt hårförlängning!

Varmt Välkomna!

Företagsinformation:

Län

Hallands län

Besöksadress

STORGATAN 6, 302 43, HALMSTAD

Postadress

STORGATAN 6 4TR, 302 43, HALMSTAD

Telefon

035-216319

E-post

kontakt@frisorjensen.com

Allmän beskrivning:

Frisör är ett yrke där utövaren klipper, behandlar och vårdar kundernas hår. En äldre benämning på yrket är barberare. Beroende på kundens könstillhörighet indelas yrket i damfrisör och herrfrisör. En kvinnlig utövare av yrket kan även kallas frisörska (vardagligt frissa). En herrfrisör utför även rakning och skäggvård.
En frisör arbetar vanligen på en frisersalong. Många frisörer är egenföretagare och det är vanligt förekommande att de hyr en plats (stol) i en större frisersalong. Frisörer använder ofta förkläde i sin yrkesutövning. Anledningen är bland annat att minska kontakten med olika kemikalier och kundernas hår.
I Sverige är det bland annat möjligt att utbilda sig till frisör vid gymnasieskolans Hantverksprogram. Det finns även många privata utbildningsalternativ.

Slogan:

Välkommen till Frisör Jensen. Frisör i Halmstad