Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Frisör Tingsgården upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Frisör Eskilstuna

Frisör Tingsgården

Verksamhetsbeskrivning:

Frisör Eskilstuna. Frisör Tingsgården är en miljövänlig frisyr och make-up salong för man och kvinna. Vi jobbar på att återvinna och att använda material och produkter som är miljövänliga, men som ger bästa möjliga frisyr- och färgresultat som möjligt, för att läsa mer om detta kan du besöka vår hemsida! Ring för tidsbokning!

Frisör Tingsgården är en miljövänlig frisyr och make-up salong för man och kvinna. Vi jobbar på att återvinna och att använda material och produkter som är miljövänliga, men som ger bästa möjliga frisyr- och färgresultat som möjligt (läs mer om detta på vår produktsida).

Vi har delvis begagnad inredning för miljön och för ett gammalt mysigt intryck. Inspiration från "det glada 50-talet" har följt oss under uppbyggnaden av salongen (se mer på vårt fotogalleri).

Vi kommer att gå på inspirerande frisyrvisningar, frisör- och make-up kurser för att kunna ge dig som kund det bästa servicen. Vi kommer att hålla inspirations- och visningskvällar, anmäl dig gärna via kundregistreringen för att få all information om detta.

Företagsinformation:

Län

Södermanlands län

Besöksadress

KÖPMANGATAN 23, 633 40, ESKILSTUNA

Postadress

SNICKARVÄGEN 33, 632 23, ESKILSTUNA

Telefon

016-480040

E-post

info@frisortingsgarden.se

Allmän beskrivning:

Frisör är ett yrke där utövaren klipper, behandlar och vårdar kundernas hår. En äldre benämning på yrket är barberare. Beroende på kundens könstillhörighet indelas yrket i damfrisör och herrfrisör. En kvinnlig utövare av yrket kan även kallas frisörska (vardagligt frissa). En herrfrisör utför även rakning och skäggvård.

En frisör arbetar vanligen på en frisersalong. Många frisörer är egenföretagare och det är vanligt förekommande att de hyr en plats (stol) i en större frisersalong. Frisörer använder ofta förkläde i sin yrkesutövning. Anledningen är bland annat att minska kontakten med olika kemikalier och kundernas hår.

Slogan:

Välkommen till Frisör Tingsgården. Frisör Eskilstuna

Specialitet:

Frisör Eskilstuna