Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Golvkonsult i Kalmar AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 10 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Industrigolv i Kalmar

Golvkonsult i Kalmar AB

Verksamhetsbeskrivning:

Industrigolv i Kalmar.

Välkommen till Golvkonsult i Kalmar AB som erbjuder golvläggare, golvbeläggning, väggbeläggning, golv, golvvård, peranbeläggning, perangolv, industrigolv i Kalmar med mera.

För mer information gå in på www.golvkonsultikalmar.se eller ring och besök oss gärna.

Välkommen!

 

Välkommen till Golvkonsult i Kalmar AB, regionens största och mest erfarna företag när det gäller fogfria golv. Med vår långa erfarenhet och våra gedigna kunskaper när det gäller golvbeläggningar med härdplaster kan vi utlova ett professionellt utfört arbete.

Oavsett om det gäller tung verkstadsindustri, livsmedelsproduktion, kök, butiksgolv eller utställningsytor så kan vi med hjälp av moderna maskiner för bästa förarbetet och samarbete med marknadens främsta leverantörer på epoxi, polyuretaner och acrylprodukter, anpassa era golv efter era behov.

Med adekvata utbildningar, certifieringar och kvalitetsdokumentationer är vår strävan att utföra våra golvinstallationer med minsta möjliga påverkan på människan och miljön.

Företagsinformation:

Org.Nr

556709-4734

Län

Kalmar län

Besöksadress

ENGELSKA VÄGEN 7, 393 56, KALMAR

Telefon

0480-19080

E-post

crister@golvkonsultikalmar.se

Mobil

073-5139080

Allmän beskrivning:

STAMPA PÅ DET VI GÖR!

Lätt att säga då vi levererar ”Anpassade beläggningar för krävande miljöer”. Ja antingen vi ska belägga era golv med epoximassa eller måla med en epoxifärg, eller vi ska slipa betongytan och behandla med vattenglas, kanske slipa blanka golv. Möjligen väljer vi en polyuretanbeläggning som tål tex.hetvatten upptill 130 grader,vi kanske ska ha en acryl som är överlägsen vad beträffar snabba installationstider då den härdar väldigt snabbt. Ni ska som kunder känna er trygga med det som vi rekommenderat just för er verksamhet.
Mvh
Golvkonsult i Kalmar AB

Bilder:

Slogan:

Välkommen till Golvkonsult i Kalmar AB

Specialitet:

Industrigolv i Kalmar