Uppdatera företag

Kinamat i Lycksele

Great Eastern

Verksamhetsbeskrivning:

Varmt välkomna till Great Eastern. Kinamat i Lycksele

Great Eastern är en kinesisk restaurang i centrala Lycksele. Hos oss kan du njuta av riktigt god och vällagad mat från det orientaliska köket. Våra kockar har en lång erfarenhet från asiatisk matlagning och vill att varje rätt skall bli en fröjd för både ögat och magen. Fräscha matvaror och kärlek till maten är vår väg till lyckad mat.

Vi har en bred meny med asiatisk mat från flera olika delar av kontinenten. Så när du besöker vår restaurang har du mycket att välja mellan och kan alltid variera dina besök och hitta nya spännande smaker. Vi serverar både lunch och á la carte samt kan erbjuda catering vid större bokningar.

Vi har fullständiga rättigheter!

Ring gärna 0950-340 20 för mer info!

Företagsinformation:

Län

Västerbottens län

Besöksadress

Torget 3, 921 31, LYCKSELE

Telefon

0950-340 20

E-post

jytokim@gmail.com

Öppettider:
Måndag - Torsdag
11.00-21.00
Fredag - Lördag
12.00-22.00
Söndag
13.00-21.00

Allmän beskrivning:

Great Eastern är en elegant restaurang belägen i centrala Lycksele.

Här hittar du utsökta rätter från hela Orienten, givetvis med förstklassig service i en stilfull, men bekväm miljö.

Menyn består av rätter som tillagats på många olika sätt som exempelvis; Cantonese, Hakka, Szechwan, Mongoliansk, Thailändsk och Indisk.

Den vänliga personalen ser alltid fram emot att servera dig en underbar måltid som tillsammans med den vackra dekoren ger en äkta Asiatisk upplevelse.

Great Eastern ägs av en kinesisk familj som har arbetat hårt för att ta fram det perfekta konceptet för en Orientalisk matupplevelse. Efter sin uppväxt i Indien emigrerade de till Danmark 1972. Där började de sin restaurangkarriär som kypare och servitriser.

År 1978 bestämde de sig för att flytta till Sverige för att öppna
deras egen restaurang. Denna blev givetvis en stor succé. Med över 30 år av erfarenhet inom restaurangbranschen känner de att nyckeln till framgång varit deras förmåga att servera mat med en god balans av service och inlevelse. Allt för att gästerna ska få tillfälle att verkligen njuta av den Orientaliska mat som Great Eastern erbjuder.

Slogan:

Varmt välkomna till Great Eastern.

Specialitet:

Kinamat i Lycksele