Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på GS-Rör AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

VVS i Vaggeryd

GS-Rör AB

Verksamhetsbeskrivning:

VVS i Vaggeryd. Välkommen till GS-RÖR AB!

Din VVS-installatör i Skillingaryd.

Våra kunniga VVS-installatörer installerar allt inom VVS.

Vi dimensionerar värmesystem och tar även fram värmekalkyler.

Gratis energi någon ?
Tro det eller ej, men du kan faktiskt använda utomhusluften – en av naturens helt kostnadsfria gåvor – både för att värma upp och för att kyla ditt hem. Till och med vid temperaturer under 0 °C finns det värme i den omgivande luften. När du koncentrerar värme med hjälp av en luftvärmepump från NIBE kan du få ut så mycket energi att det räcker till såväl vattenradiatorer som golvvärme och varmvatten.

Fantastiskt men sant. Vi vet, för vi har erfarenhet av värmepumptekniken sedan mer än 30 år.

Varför välja en NIBE luftvärmepump?


Med en NIBE luftvärmepump blir det mycket billigare att värma upp ditt hem och varmvatten. Du kan sänka uppvärmningskostnaden med upp till 70%, även om den exakta siffran påverkas av ett antal faktorer. Som var du bor, bostadsytan, val av värmepump och om du använder kylfunktion eller inte.

Blir det dyrt?


Den initiala investeringen är relativt liten eftersom luft/vatten-värmepumpar, till skillnad från bergvärmepumpar, varken kräver borrhål eller slingor i marken. Och investeringen återbetalar sig snabbt tack vare att NIBEs luftvärmepumpar, med sitt stora driftområde, har ovanligt hög verkningsgrad. Nu när energipriserna stiger hela tiden kommer du sannolikt inte att ångra dig. Faktum är att du kommer att kunna glädja dig åt besparingar från första månaden.

Mer anledningar att använda NIBE:

Ett annat skäl till att välja en luftvärmepump är att den är så miljövänlig. Eftersom den fungerar genom att uppgradera den naturligt förekommande energin i utomhusluften för att värma upp bostad och varmvatten ger den mycket mindre CO2-utsläpp än något traditionellt fossilbränslebaserat uppvärmningssystem.

Ring gärna eller besök våran hemsida för mer information.

http://www.gsror.se/

Företagsinformation:

Org.Nr

556276-6070

Län

Jönköpings län

Besöksadress

Fabriksgatan 9, 568 31, SKILLINGARYD

Postadress

BOX 126, 568 23, SKILLINGARYD

Webbsida

www.gs-ror.se

Telefon

0370-71600

E-post

jonas@gsror.se

Mobil

037-071600

Fax

0370-70490

Jonas

jonas@gsror.se

Kaj

kaj@gsror.se

Allmän beskrivning:

 

VARFÖR NIBE?

NIBEs luftvärmepumpar är utvecklade och tillverkade för att klara det nordiska klimatet. Det säger en hel del om kapaciteten. Men att NIBEs luftvärmepumpar fungerar ner till -20 grader är inte allt.

En tålig produkt!

Den måste även klara att starta och stanna tusentals gånger om året – i ur och skur. Välj därför en luftvärmepump från NIBE – så att du kan vakna på den säkra sidan även de kallaste morgnarna.

Bilder:

Slogan:

Välkommen til GS-Rör AB!

Specialitet:

VVS och NIBE.