Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Gullringen Simhall ek. förening upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Simhall Vimmerby

Gullringen Simhall ek. förening

Verksamhetsbeskrivning:

Gullringen är ett samhälle med en naturskön och omväxlande natur som ligger 2 mil norr om Vimmerby. Här finns vandrarhem, golfbana, konditori och en simhall. Det finns även en liten badplats vid kvarndammen, samt möjligheter till ädelfiske och en naturstig. Vill man göra utflykter är det inte långt till Astrid Lindgrens värld, Emils Katthult, Rumskullaeken och till Bullerbyn i Pelarne

Besök gärna vår hemsida www.gullringenssimhall.eu för aktuella öppetider samt för mer info gällande våra tjänster.

Företagsinformation:

Org.Nr

769601-6919

Län

Kalmar län

Besöksadress

Idrottsgatan 24 Simhallen, 598 73, GULLRINGEN

Postadress

Idrottsgatan 24, 598 73, GULLRINGEN

Telefon

0492-22422

E-post

simhallen@gullringen.eu

Allmän beskrivning:

En simhall är en typ av badhus med en eller flera simbassänger främst avsedda för simning, där lokalen och framförallt vattnet värms upp till en behaglig temperatur.

Offentliga simhallar brukar innehålla en 25- eller 50-metersbassäng, men det kan istället eller dessutom finnas bassänger av äventyrsbadtyp. Vattendjupet i bassängerna varierar från mycket lågt, så kallad plaskbassäng för de minsta barnen till stigande vattendjup för nybörjarsimmare och idrottare som simtränar. I vissa simhallar finns speciella bassänger med trampoliner för simhopp.

Till simhallen hör även omklädningsrum som normalt har låsningsbara skåp för gästernas kläder och värdesaker, duschutrymmen, toaletter och ibland även bastu. Vid större anläggningar kan kiosker och serveringar förekomma. Simhallar kan vara kommunala eller privata, de senare exempelvis förutom i privata villor även i större hotell. Användningen av kommunala simhallar är i regel avgiftsbelagd. Anläggningarna har bestämda öppettider och vissa tider brukar vara reserverade för idrottsföreningars simträning. Krav på säkerhet och hygien tillgodoses genom badvakter och rengöringspersonal. Förutom simträning, simhopp, motionssimning, simundervisning och avkopplande vattenlek förekommer även vattengymnastik i hälsovårdande syfte.

Bilder:

Slogan:

Hej och välkommen till Gullringens Simhall och motionsanläggning. Simhall i Vimmerby.

Specialitet:

simhall , gym , motion