Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på HAIDEN upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Redovisningskonsult Stockholm

HAIDEN

Verksamhetsbeskrivning:

Redovisningskonsult Stockholm. Kontakta HAIDEN idag för professionell hjälp med import- och exportfrågor, skatt, moms, löner, redovisning och bokföring av professionell redovisningskonsult i Stockholm med omnejd. Vi är experter med lång erfarenhet inom import- och export och de ekonomiska lagar och frågeställningar som finns kring detta.

Hos oss får du alltid professionell och kvalitativ hjälp med ekonomistyrning, löner, moms, skatt, redovisning och löpande bokföring av redovisningskonsult i Stockholm med omnejd.

Har du planer på att importera eller exportera varor så har du också kommit rätt. Vi är experter på området och har sedan länge specialiserat på just import- och exportfrågor. Hör av dig så bokar vi en tid för ekonomisk rådgivning kring detta och övriga frågor angående ditt bolag och hur du ska gå tillväga bland alla lagar och regler som styr import och export i Sverige.

Företagsinformation:

Län

Stockholms län

Besöksadress

KVARTALSVÄGEN 3, 177 63, JÄRFÄLLA

Webbsida

haiden.se/

Telefon

08-58357385

E-post

haiden@telia.com

Mobil

070-640 63 12

susanne.haidgard@telia.com

Allmän beskrivning:

HAIDEN hjälper dig med allt från starten. Under bolagets olika tillväxtstadier sköter vi på HAIDEN den löpande bokföringen samt redovisningen, presenterar prognoser, upprättar bokslut med tillhörande årsredovisningar, handhar kontakten med auktoriserade eller godkända revisorer samt upprättar självdeklarationer för såväl bolaget som den enskilde delägaren.

Kontakta HAIDEN redan idag för professionell hjälp med importfrågor och exportfrågor, skatt, moms, löner, redovisning och bokföring av redovisningskonsult i Stockholm med omnejd.

Slogan:

VÄLKOMMEN TILL HAIDEN!

Specialitet:

REDOVISNING & BOKFÖRING I STOCKHOLM