Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på HÄLSOPARTNERS STOCKHOLM AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Handledning i Stockholm

HÄLSOPARTNERS STOCKHOLM AB

Verksamhetsbeskrivning:

Handledning i Stockholm.

Välkommen till HÄLSOPARTNERS STOCKHOLM AB som erbjuder företagsmassage, massage, friskvård, hälsovård, medicinsk laser, handledning, kostrådgivning, stress, stresshantering, vibrationsträning, accelerationsträning, personlig träning, rehabilitering, idrottsskador, ryggskott, nackspärr, terapi, coaching, organisationsutveckling, kostrådgivning, konflikthantering, andningsmassage, lotorpsmetoden, ledvärk, reumatism, bechtrew, handledning i Stockholm med mera.

För mer information gå in på www.halsopartners.se eller ring och besök oss gäna.

Välkommen!

 

Hur jobbar vi på Hälsopartners

Hos oss blir varje individ bemött med helheten som fokus. Vi ser och möter våra kunder på alla plan och begränsar oss inte genom att bara tro på en viss teori eller en viss behandlingsmetod. Vi strävar efter att i varje möte se bortom alla våra teoretiska och praktiska kunskaper och hela tiden ifrågasätta och vara vidsynta. Detta gör att alla som arbetar åt Hälsopartners är öppna för nya tankegångar och lösningar och detta gör oss mer ödmjuka i mötet med våra kunder.

Vi ser inte enbart till en sjukdom, diagnos, inflammation, felaktig kost, eller psykisk instabilitet. Hos oss finns ingen hierarki mellan olika terapeuter. Det är inte viktigt för oss vem av oss personligen det var som hjälpte dig som kund att må bättre. Vi lever och arbetar utifrån målet att alla som har kommit i kontakt med Hälsopartners skall känna att de har blivit mötta, stöttade, guidade och hjälpta med just sitt specifika problem. Detta vill vi att alla våra kunder ska kunna känna oavsett vem av oss det var kunden träffade eller vilken metod det var som hjälpte just den kunden att få balans igen.

Vi tror att en kropp är uppgiven när den är en källa till plågor och förödmjukelse istället för lust och stolthet och kan förstå varför en individ under sådana förutsättningar kan ha svårt att acceptera sin kropp eller identifiera sig med den. Att kroppen känner sig uppgiven kan bero på antigen psykisk eller fysisk smärta eller både och.

Vi anser därför att det är av största vikt att alla människor lär sig att ta kontakt med sin kropp och kan känna efter hur den mår både psykiskt eller fysiskt. Vi har på flertalet av våra kunder sett att när de av oss får hjälp med att återupptäcka sin kropp och sina känslor och se att kroppen lever ett eget liv med en förmåga att läka sig själv och att de som individ har möjligheten att göra egna val och bestämma över sig själv, så upplever kunden att det finns hopp och får ny respekt för livets kraft, sin kropp och för sig själv i största allmänhet.

Vi på Hälsopartners vill underlätta för individer, par, grupper och organisationer att växa och expandera till en högre medvetandenivå på alla plan.

Företagsinformation:

Org.Nr

556731-7598

Län

Stockholms län

Besöksadress

Magnus Ladulåsgatan 33, 118 65, STOCKHOLM

Telefon

08-658 69 60

E-post

info@halsopartners.se

Hälsopartners

08-6586960

Anna Cederstam Krantz

070-4526543

Lisa Edberg

076-3490438

Slogan:

Hälsopartners - Vi trollar med knäna

Specialitet:

Terapi, coaching, vibrationsträning, kriporaktik/naprapati, akupunktur, hudterapeut, frisörer, fotvård, personlig träning i Stockholm