Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Hårstudion upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Frisörsalong Gällivare

Hårstudion

Verksamhetsbeskrivning:

Frisör Gällivare. Välkommen till Hårstudion Damfrisering som erbjuder klippning, klippningar, hårvård, hårvårdsprodukt, hårvårdsprodukter, permanent, permanenter, frisörer, Frisör i Gällivare m.m för mer information ring eller besök oss gärna.

Företagsinformation:

Län

Norrbottens län

Besöksadress

Lasarettsg. 25, 982 32, GÄLLIVARE

Telefon

0970-200 05

Allmän beskrivning:

Frisör är ett yrke där utövaren klipper, behandlar och vårdar kundernas hår. En äldre benämning på yrket är barberare. Beroende på kundens könstillhörighet indelas yrket i damfrisör och herrfrisör. En kvinnlig utövare av yrket kan även kallas frisörska (vardagligt frissa). En herrfrisör utför även rakning och skäggvård.

En frisör arbetar vanligen på en frisersalong. Många frisörer är egenföretagare och det är vanligt förekommande att de hyr en plats (stol) i en större frisersalong. Frisörer använder ofta förkläde i sin yrkesutövning. Anledningen är bland annat att minska kontakten med olika kemikalier och kundernas hår.
I Sverige är det bland annat möjligt att utbilda sig till frisör vid gymnasieskolans Hantverksprogram. Det finns även många privata utbildningsalternati

Slogan:

Välkommen till Hårstudion

Specialitet:

Frisörsalong Gällivare